Karmienie piersią (1176 Wątki)
Forum poświęcone problemom karmienia naturalnego. Zachęcamy Was do dzielenia się radą i doświadczeniem, wspierania się nawzajem.
Utwórz nowy wątekWitam i mam pytanie karmie piersia a moje dziecko je tylko z 1dnej piersi i 1 dna piers ta co karmie jest wieksza od drugiej czy to normalne i czy ta ...
Wiem ze podobny watek już jest - mleka nie chce pic- tylko ze u nas niechęć do mleka nie jest spowodowana ząbkowaniem. Moje 9 mczne dziecko od około...
Konto usunięte
25980 Odsłony
9 KomentarzeMoja córeczka jak skończyła 3 miesiące dostała 1 dawkę szczepionki na rota wirusa i drugą dawkę 5 w 1. I zaczął się problem przestała jeść , karmienie...
i jeszcze mam jedno pytanie . Czy na każdym etapie laktacji można ją pobudzić , aby więcej mleczka się produkowało i jak ???
Witam serdecznie! mam nadzieję,że nie powieliłam wątku,ale nic takiego nie mogłam znaleźć! mam dwutygodniową córeczkę i nie wiem ile mleka mogę jej po...
Witam. Mam pytanie do eksperta. Moja córka ma cztery miesiące od początku jest karmiona piersią. Urodziła się w 38 tyg ciąży siłami natury z wagą 333...
Witam serdecznie, dwa tygodnie temu urodziłam miesięcznego wcześniaczka (ma 2,5 kg). Przyszedł na świat w 35 tygodniu i nie miał odruchu ssania. Doda...
Konto usunięte