Zdrowie (1064 Wątki)
Forum poświęcone zagadnieniom o zdrowiu szczególnie naszych maluszków. Forum objęte jest opieką eksperta #teamLOVI. Na pytania odpowiada Danuta Chrzanowska-Liszewska lekarz pediatra, neonatolog.
Ekspert odpowiada na pytania 2-3 razy w tygodniu. Nie odpowiada na tematy niezwiązane z tematyką forum. Zanim zadasz pytanie ekspertowi, zapoznaj się ze wskazówkami i sprawdź, czy nie pojawiło się już wcześniej. Zadaj pytanie, tworząc nowy wątek i zaznaczając opcję „pytanie do eksperta”.
Utwórz nowy wątekWitam mam duży problem od jakiś 2 tyg po karmieniu a karmie piersią synek wymiotuje, a jak nie to bardzo dużo ulewa. Co robić, czym to może być spowod...
W niektórych przychodniach możemy spotkać się z tym ,że wcześniaki bądź dzieci do 1 roku zycia są przyjmowane poza kolejnością bądź co drugą osobę ..S...
Temat nie bez powodu. Dziś z moim 2 letnim synkiem byłam na bilansie i Pani dr. stwierdziła , że nie wyczuła jego jąder ..że mam obserwować . . Ja jak...
Witam Zakładam ten watek gdyż jestem zaniepokojona zdrowiem i wynikami badan swojej 14,5 mcznej córeczki. Wczoraj byliśmy z wynikami badan u pediatr...
Witam, proszę mi powiedzieć czy po szczepieniu na rotawirusy w 6 tyg zycia szczepionka Rotarix jako normalne mozna uznac sluzowy mozna powiedziec gal...
Synek zawsze mial problemy z skora i pil mleko bebilon pepti ale okazalo sie ze noe ma skazy tylko lekko jest uczulone na. bialko ale ze mam przejsc n...
Konto usunięte