Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pielęgnacja (278 Wątki)

Czy tatusie zmieniają pieluszki?

Data utworzenia : 2016-12-17 00:05 | Ostatni komentarz 2022-08-25 11:23

lovemam

31887 Odsłony
1140 Komentarze

Pieluszki córce zmieniam sama odkąd się urodziła (córka ma już 16mc). Tatuś uczynił to dopiero dwa razy , przy czym raz nie do końca. Cały czas staram się go w to angażować, ale z mizernym skutkiem. Stale wymawia się tym, że nie umie, nie da sobie rady, że to nieładnie pachnie. Czy u Was też tak jest? Czy tatusie Wam pomagają przy zmianie pieluszek? Może macie jakieś sprawdzone sposoby na zmotywowanie swoich połówek do takich "czynów"?

2017-03-30 17:21

"Pierwszy mąż jest jak naleśnik, do wyjebania" z wyjątkami, bo czasami i pierwszy się uda hahaha. Dla mnie najważniejsza jest teraz Córcia.

2017-03-30 15:33

Jak widać nie jestem sama z podobnymi problemami. Przykre to że źle wybrałysmy dziewczyny:-(

2017-03-30 15:26

Ja problemów pod względem wierności nie mam, lub o takowych nie wiem.... Jednak masa innych owszem, bo przecież nic nie robię tylko leżę... Typ pedanta który sam niczego się nie tknie, a tylko dołoży. Kłótnie codziennie dodatkowo kumple piwka, czuje ze to się źle skonczy, ale odkąd mam Córcie to brzydko mówiąc mam wyjebane w jego fanaberie, gdyby nie sytuacja mieszkaniowa chyba już by mnie nie było.

2017-03-30 12:46

No i jak można tak wychować własne dziecko i nie dawać mu żadnych obowiązków. Kto to widział żeby tak usługiwać komukolwiek. Przecież później Ten człowiek jest dorosły i zakłada swoją rodzinę i zachowuje się jak pan pszech świata i wszyscy mają koło niego skakać tak jak było w domu. W życiu nie jest tylko kolorowo i czasami trzeba wziąć odpowiedzialność za pewne rzeczy i mieć na sobie jakieś obowiązki na tym polega dorosłość. I tutaj ewidentny błąd wychowania niestety. A najlepsze jest to że potem takie teściowie nas pouczają jak mamy wychowywać nasze dzieci........

2017-03-30 12:43

No właśnie u mojego męża też tak było. Tyle że on prócz rodziców mieszkał z babcią która mu usługiwaja. Wstawaj przed południem a babcia już leciała pytać co by na śniadanie zjadł.

2017-03-30 12:41

No do już bo teraz na pewno nie zmieni. Jeśli całe życie ktoś koło niego chodził to teraz inaczej nie będzie...

2017-03-30 12:35

Silver, jejku współczuje, musiałaś się nieźle nawkurzać. Robił to chyba tylko po to, żeby poczuć, że jest ktoś inny kto się nim jeszcze zainteresuje. takie sprawdzenie siebie jako mężczyzny. A co do mojego ojca, cóż to kwestia wychowania, tak został wychowany, moja mama na początku odpuściła, a teraz cóż za późno na zmiany. A wina jest ewidentnie w mojej babci, która mając jedynego syna i kilka córek robiła tak, że i ona i siostry skakały wokół niego. I takim wzorem mój ojciec dalej tak samo oczekiwał tego traktowania od żony i córek.

2017-03-29 21:12

magros mój na szczęście nie zdradził mnie ale kiedyś pisał z taką jedną o co byłam mega zazdrosna, razem z przyjaciółką zadzwoniłyśmy do niej i powiedziałyśmy parę słów a ona i tak nadal pisała. Najbardziej mnie wkurzało, że jeszcze wtedy mój chłopak pisał sobie z nią nie bo mu się podobała ale tak z byle powodu. Dopiero zagroziłam mu rozstaniem to przestał... Przykre jest w sytuacji twojej mamy, twój ojciec jest dojrzałym mężczyzną a takie numery wywija:(