Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "Chwile pełne miłości" (zakończony)

Data utworzenia : 2017-10-23 09:51 | Ostatni komentarz 2017-12-18 21:37

Redakcja LOVI

64759 Odsłony
975 Komentarze

Zapraszamy Was do wzięcia udziału w konkursie, w którym do wygrania czeka aż 20 nowych laktatorów elektrycznych Expert i 100 butelek Medical+. Zadanie konkursowe: Mamy, pokażcie lub opiszcie, jak okazujecie miłość Waszemu maluszkowi, zaś przyszłe Mamy - jak okazujecie czułość swojemu brzuszkowi. Swoje zgłoszenia zamieście w tym wątku. Atrakcyjne nagrody czekają!

2017-10-25 13:01

Dla naszej Niuni w brzusiu czuli byliśmy, Głośno razem muzyki słuchaliśmy, Klasycznej, poważnej a nawet disco, Bo nasza niunia rozumie juz wszystko. W rytm muzyki sobie w brzuchu tańcowała, Chociaz była jeszcze tak bardzo mała. Czytalismy jej również książeczki, Wiersze, literaturę piękną i bajeczki, Aby niunia już w brzuchu świat poznała, A nie tylko na wyjście czekała.

2017-10-25 12:46

My na naszą Zosieńkę jeszcze czekamy, zostało nam 10 długich tygodni do pierwszego spotkania w styczniu - ma być prezentem na naszą rocznicę ślubu:) Mamy nadzieję, że nie będzie miała ochoty stać się prezentem świątecznym. W wielkim oczekiwaniu staram się dużo rozmawiać z brzuszkiem i "angażować" Maleństwo we wszystko co robię w ciągu dnia - opowiadam dokąd idziemy, co teraz robimy, kto nas odwiedzi... Nie ma piękniejszego uczucia jak co raz to silniejsze kopniaczki i głaskanie powiększającego się brzuszka. Oczekiwanie i radość przeplata się ze strachem i obawami czy na pewno podołamy temu wielkiemu zadaniu jakie na nas czeka - staramy się oboje przygotować do niego najlepiej jak tylko potrafimy. Na pewno wiemy jedno, nasza Córeczka od samego początku jak tylko dowiedzieliśmy się o Jej istnieniu, dostaje od nas i już zawsze będzie dostawała niepokryte pokłady miłości - bo to Ona jest tym co my mamy najcenniejszego a miłość jest najcenniejszym uczuciem jakie my możemy Jej dać. .

2017-10-25 12:46

Na mojego Franusia czekałam długo, aż wreszcie 13 maja test pokazał 2 kreseczki. Niesamowita radość przeplatająca się ze strachem czy wszystko będzie dobrze - to uczucie zna tylko matka. Codziennie kocham coraz bardziej i bardziej tego mojego małego "Cypiska"-rabusia miłości, bo tak nazywa go mój wspaniały mąż <3 . Franuś ma przyjść na świat 14 lutego przyszłego roku co samo przed siebie świadczy że jest dzieckiem miłości, na które czekamy z upragnieniem. Często rozmawiamy ze sobą, tzn. ja mówię, a on kopie mnie tą swoją malutką cztero centymetrową nóżką to najlepszy znak na to że jest, ma się dobrze i mnie słyszy. Kocham go bezgranicznie i to nie tylko ja!!! P.S. Na zdjęciach widać jak nawet nasz kotek Julian uwielbia się przytulać do brzuszka, aby poczuć jego nowego małego przyjaciela i towarzysza <3.

2017-10-25 12:27

Nasze malenstwo przyjdzie na swiat juz niebawem. Juz nie moge doczekac sie naszego pierwszego spotkania. Na razie swoja czułość okazuje brzuszkowi. Poprzez smarowanie i masowanie brzuszka Mówienie , dzielenie sie onecnymi chwilami Opowiadaniem co sie dzieje Unikam produktow niezdrowych w ciąży Ciesze sie kazdym kopniakiem kiedy moja córcia daję o sobie znak. Mojego Skarba jeszcze nie ma na swiecie ale juz wiem ze jest to bezgraniczna milosc i będę chciala dla niej dac wszystko to co najlepsze. Miedzy innymi karmienie piersią kest to cos o czym chyba marzy kazda kobieta dzieki temu macierzynstwo rowniek staje sie pielnieksze poprzez bliskosc z dzieckiem i swiadomosc ze dajesz mu to co najlepsze . A rowniez karmienie piersia przynosi wiele korzyści dla mamy. Do tego laktator jest bardzo przudatny w tym okresie ktory napewno bardzo pomoże. Juz nie moge sie doczekac tego okresu w moim zyciu hdu na swiat przyjdzie moja córcia ♡

2017-10-25 12:23

BĘDĘ MAMA!!! ❤ codziennie jestem z tego dumna i szczęśliwa , że noszę moje maleństwo pod serduszkiem ! W moim cudownym okrągłym brzuszku jest ONA , TAK CÓRKA LENA

2017-10-25 12:22

Każdego dnia okazuje synkowi jak jest dla mnie ważny i jak mocno go kocham ,poprzes wspólny czas,łaskotanie go co bardzo lubi,śpiewanie mu,czy współną zabawe bo to jest najważniejsze nasz wspólny czas.....

2017-10-25 12:19

Po długich staraniach w końcu doczekaliśmy się dwóch upragnionych kresek na teście ! Jesteśmy teraz bardzo szczęśliwi i z niecierpliwością czekamy na pojawienie się Naszego Maluszka na świecie :) Aby Nasze Maleństwo rozwijało się dobrze słucham muzyki do stymulowania dziecka w łonie matki i oczywiści głaszczę mój powiększający się brzuszek :)

2017-10-25 12:16

Moja córeczka urodziła się 20 Czerwca 2017r. Jest moją największą miłością, nigdy bym nie sądziła że można zakochać się od pierwszego wejrzenia. Kocham każdy jej uśmiech, guganie, malutkie rączki i nóżki. Córka nie była planowana, ale nie wyobrażam sobie życia bez niej. Pierwszą ciążę straciłam w 12tygodniu, bardzo to z partnerem przeżyliśmy. Skupiłam się na pracy, wyjazdach ze znajomymi, a o ciąży dowiedziałam się w Listopadzie zeszłego roku, nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak wtedy