Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "Chwile pełne miłości" (zakończony)

Data utworzenia : 2017-10-23 09:51 | Ostatni komentarz 2017-12-18 21:37

Redakcja LOVI

64758 Odsłony
975 Komentarze

Zapraszamy Was do wzięcia udziału w konkursie, w którym do wygrania czeka aż 20 nowych laktatorów elektrycznych Expert i 100 butelek Medical+. Zadanie konkursowe: Mamy, pokażcie lub opiszcie, jak okazujecie miłość Waszemu maluszkowi, zaś przyszłe Mamy - jak okazujecie czułość swojemu brzuszkowi. Swoje zgłoszenia zamieście w tym wątku. Atrakcyjne nagrody czekają!

2017-10-25 12:14

Nie tylko my jako rodzice kochamy i z niecierpliwością oczekujemy Jasia, nasz piesio też już go kocha i cały czas przytula się do brzuszka :) tak że codziennie i ja i Jasio dostajemy duże dawki oksytocyny od naszego czworonoga :)

2017-10-25 11:50

Jestem w dwunasty tygodniu ciąży, ale już się nie mogę doczekać maleństwa. Wraz z mężem dużo czytamy co zrobić żeby nasze dziecko zdrowo O szczęśliwie się rozwijało. Puki co mój brzuszek jeszcze się nie zaokrąglił, ale wiem, że skrywa w sobie mój 5 cm skarb. Dla niego właśnie zdrowo się odżywiam, chodzę na spacery i dbam żeby nie chorować. Mimo moich hormonów mąż bardzo mnie wspiera, a ostatnio nawet zaczął już mówić do mojego brzucha. Chcemy żeby nasza mała iskierka już teraz wiedziała jak wiele dla nas znaczy.

2017-10-25 11:27

Moje miłości potrzebuje duuuużo czułości . jako maly ssak jest do tego przyzwyczajona

2017-10-25 11:26

Już od pierwszej chwili zakochałam się w mym dziecku. Ciepło i zapach córeczki jakby orzeszków ziemnych był tak przyjemny jak nic innego w życiu. Teraz często się przytulamy rozmawiamy i bawimy. Z czasem nauczyłam rozpoznawac jej dźwięki i zachowanie. Z każdym dniem odkrywam w niej coś nowego pięknego i uroczego. Uwielbiam gdy się uśmiecha do mnie bo wiem że jest szczęśliwa :) Miłości nie da się opisać od tak trzeba ja przeżyć zrozumieć a przede wszystkim poczuć...

2017-10-25 11:04

Jestem już w 35 tygodniu ciąży, do niedawna okazywanie czułości odbywało się w sposób tradycyjny. Niestety od dwóch tygodni lekarz zabronił mi masowania i głaskania brzuszka więc teraz bawimy się z córcią w ganianego i przy okazji w małe zgadywanki. Dotykam brzuszek punktowo a ona zaraz odpowiada uderzeniem, przy okazji próbuję odgadnąć czy była to nóżka, rączka a może łokieć? Niestety czy zgadłam czy nie mogę się tylko domyślać, ale jak już urodzę to z pewnością będę szukać odpowiedzi przyglądając się jej ruchom- nie mogę się doczekać!

Ciąża to fantastyczny i niezwykły czas. Nie byłam nawet w stanie wyobrazić sobie jak bardzo zmieniła moją psychikę. Nagle wszystko inne stało się mniej ważne, moje myśli skierowane były tyko w jedną stronę - o zdrowym maleństwie. Jest to czas zdecydowanie piękny, którego nigdy nie zapomnę.Już sama informacja o ciąży, to ogrom emocji. Z jednej strony radość, z drugiej obawa. Czy sprostam wyzwaniu jakim jest macierzyństwo? Od tej chwili mam dla kogo żyć! Przecież już od momentu poczęcia staliśmy się z mężem odpowiedzialni za małą istotkę, która już zawsze będzie z nami. Musimy jej zapewnić wszystko to, co najlepsze. Przede wszystkim kochający dom i rodzinę. Moją bliskość z maleństwem uwielbiałam okazywać głaszcząc go czule po brzuszku, rozmawiać i opowiadać o tym jak wielkim szczęściem jest dla mnie. Długie spacery o zachodzie słońca,uwiecznialiśmy z mężem na jednej z poniższych fotografii.

Troszczymy się wszyscy bez wyjątku o Nasz Brzuszek z Siostrą :) staramy się aby jeszcze przed narodzinami czuła się kochana i zaopiekowana ❤ miziamy, balsamujemy a przede wszystkim całujemy

2017-10-25 11:02

Moja największa miłość Zuzanna kończy dzisiaj 5 tygodni, niestety pomimo wielkich starań nie umiała ssać piersi, ale postanowiłam dać jej to co najlepsze czyli mój pokarm. I tak od samego początku odciągamy mleczko i okazujemy sobie miłość bez przerwy. To największy skarb dla takiego maluszka móc dać to co dla niego najlepsze i jest to najlepszy wyraz miłości! <3