Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "Chwile pełne miłości" (zakończony)

Data utworzenia : 2017-10-23 09:51 | Ostatni komentarz 2017-12-18 21:37

Redakcja LOVI

64762 Odsłony
975 Komentarze

Zapraszamy Was do wzięcia udziału w konkursie, w którym do wygrania czeka aż 20 nowych laktatorów elektrycznych Expert i 100 butelek Medical+. Zadanie konkursowe: Mamy, pokażcie lub opiszcie, jak okazujecie miłość Waszemu maluszkowi, zaś przyszłe Mamy - jak okazujecie czułość swojemu brzuszkowi. Swoje zgłoszenia zamieście w tym wątku. Atrakcyjne nagrody czekają!

2017-10-25 17:27

Miłość mojej córeczce okazuje przede wszystkim bliskością. Czas który poświęcam na wspólną zabawę, przytulanie, karmienie, zasypianie, jest dla mnie najważniejszy, priorytetowy. Wiem, że żaden dzień i żadna chwila się nie powtórzy, więc każdy moment trzeba wykorzystywać na maxa. Wraz z mężem mówimy jej tysiące razy każdego dnia jak bardzo ją kochamy, jaka jest dla Nas ważna. Przytulamy się w trójkę, by mogła czuć się z nami bezpiecznie. Czytamy książeczki, bo chcemy uczyć ją nowych rzeczy, chcemy, by przy naszej pomocy poznawała świat. Chwalimy się nią światu, bo jest naszym największym skarbem i cudem, największą radością. To wszystko w naszym, moim rozumieniu jest okazywaniem miłości...

2017-10-25 17:20

Kocham Kocham Kocham

2017-10-25 17:13

Lenka♥️ To teraz najpiękniejsze imię na świecie, to teraz najpiękniejsza melodia dla mych uszu, to teraz rownież chwile wypełnione radością, głośnymi śmiechami ale rownież łzami kiedy nasze maleństwo borykało się z przeziębieniem czy kolką... W każdym momencie, w każdej chwili, z całego serca pragnę być przy swojej królewnie, która tak jak mama jest wielkim przytulaskiem .. najpiękniejszym jednak momentem jest wieczorne karmienie.. kiedy obie wykąpane, wyciszone, kładziemy się do łóżka.. Lenka wtula się we mnie, obejmuje mnie rączką, wykłada swoje nóżki na moje i wcina ze smakiem.. ja natomiast mogę do woli patrzeć w jej urocze oczka, całować ją czule w czółko, głaskać delikatnie po policzku i.. kochać ...♥️ Jednak, jest jeszcze jedna bardzo ważna osoba, która chciałaby cześciej móc cieszyć się tymi chwilami.. tatuś, któremu pomógłby w tym nowy laktator elektroniczny bo póki co, ulubionym sposobem na okazywanie miłości tatusia do swojej córeczki są wspólne zabawy i wieczorne tańce. Fajnie, gdyby mógł jednak cześciej doświadczać chociaż tej namiastki karmienia naszej królewny. Karmienie to zdecydowanie mój ulubiony sposób okazywania miłości tej małej osóbce, która sprawiła, że nasze życie stało się pełniejsze i szczęśliwsze ♥️Kochamy Najmocniej Na Świecie! ♥️ Lovi? Pomożesz tatusiowi z tym karmieniem?

2017-10-25 16:40

Naszymi chwilami przepełnionymi miłością stały się chwilę karmienia bo te pełne miłości się nie kończą. Liliana pojawiła się po sześciu latach oczekiwań i starań, ma starszego siedmioletniego Brata, który zniecierpliwością jej wyczekiwał. Zakochał się w niej od pierwszego wejrzenia w szpitalu, popłakał się i powiedział " Dziękuję Mamo jest piękna". Od tamtej pory nasz dom przepełnia wszechobecna miłość . Nasze chwilę karmienia nie od początku były tak piękne, długo walczyłyśmy o to by móc karmić się właśnie naturalnie. Z Synem bardzo szybko się poddałam. Ale teraz już dorosłam do bycia Mamą, przedewszystkim zdaje mi się, że to Macierzyństwo jest bardziej świadome. Walczyłyśmy od początku mimo, że ze wsząd słyszałam po co Ci to? Czemu się tak męczysz? W dzień jak i w nocy karmię Malutką na rządanie. Więc są noce kiedy więcej nie śpię niż śpię. Ale te chwile są tego warte bo wiem, że daję jej to co mogę najlepszego! A przy tym mamy tak wiele czasu tylko dla siebie. Mocno się wtedy przytulamy, często nucę Malutkiej piosenki, które kiedyś śpiewała mi moja Mama. Bardzo wtedy się wzruszam teraz to ja zostałam Mamą i tak bardzo doceniam tą rolę. Całuje ją w malutkie czółko i wdycham cudowny jej zapach. Potem muskam opuszkiem palca jej malutki nosek, a ona uśmiecha się do mnie tak pięknie, że całe zmęczenie znika. Dziękuję Bogu wtedy z całego za ten cud jakim są moje dzieci i nasze wspólne chwile!! Uwielbiam gdy te duże niebieskie niewinne oczka wpatrują się we mnie podczas karmienia i ten jej cudowny uśmiech, gdy już ma pełny brzuszek! ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

2017-10-25 16:35

Miłości nie da się opisać... Ale można się chwilę zatrzymać i ją dostrzec :) P.S czasem to ściskanie, szczypanie i gryzienie boli, ale oddałabym za to wszystkie pieniądze :)

2017-10-25 16:23

Mojego małego przytulaka noszę kiedy tylko mogę :-) a jak nie noszę to siedzimy i Polka się cycuje :-) Świat do góry nogami, ale nasz świat i nigdy bym się nie zamieniła :-)

2017-10-25 16:04

Ja okazuje miłóść swojemu brzuszkowi poprzez prawidłowe i zdrowe odżywianie :) Aby nasza córeczka urodziła się zdrowa staramy się z mężem kupować same naturalne skłądniki i pełnowartościowe. A jak dziecko jest zdrowe to i zarazem szczęśliwe :)

2017-10-25 15:57

Moje szczęście ma 2 miesiące i póki co czynnością, którą oboje uwielbiamy jest karmienie piersią i przytulanie :) wiem, że wraz ze swoim pokarmem daję mu to, co najlepsze i dlatego chcę karmić jak najdłużej, a dzięki laktatorowi nawet wtedy, gdy nie bedzie mnie w pobliżu :)