Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "Chwile pełne miłości" (zakończony)

Data utworzenia : 2017-10-23 09:51 | Ostatni komentarz 2017-12-18 21:37

Redakcja LOVI

64764 Odsłony
975 Komentarze

Zapraszamy Was do wzięcia udziału w konkursie, w którym do wygrania czeka aż 20 nowych laktatorów elektrycznych Expert i 100 butelek Medical+. Zadanie konkursowe: Mamy, pokażcie lub opiszcie, jak okazujecie miłość Waszemu maluszkowi, zaś przyszłe Mamy - jak okazujecie czułość swojemu brzuszkowi. Swoje zgłoszenia zamieście w tym wątku. Atrakcyjne nagrody czekają!

2017-10-25 21:47

Czekamy na braciszka:)

2017-10-25 21:33

Nasz Kostuś dołączy do nas w lutym 2018 :) już teraz uwielbia dotyk - gdy mąż smaruje mój rosnący brzuszek olejkami i kremami mały zaczyna się od razu kręcić i rozpychać, rozciągać na wszystkie strony, zupełnie jak jego tatuś! Gdy głaskam brzuch i mówię do Kostka lub czytam mu bajki daje znać, że jest zadowolony dotykając mojej ręki - zupełnie tak jak by chciał przybić piąteczkę. Na ostatnim usg wysyłał do nas buziaczki, co widać na załączonym zdjęciu <3 nawet nasz pies przytula się teraz coraz częściej do mojego brzucha, z taką miłością w oczach - przeczuwa że niedługo rodzinka się powiększy :)

2017-10-25 21:26

Ja i Arczi <3 Miłość Mojego życia <3

2017-10-25 21:11

Od 3 miesięcy jest z nami, Adasio tak długo oczekiwany, Codziennie się przytulamy i długo razem śpiewamy Całusów nie ma końca, dla naszego małego Brzdąca.

2017-10-25 20:28

U nas nie jest lekko z okazywanie miłości brzuszków. Mamy już jedną córeczkę Leile, która ma początku była zaaferowana ciąża a teraz raczej już się tym nie ekscytuje. Mój brzuch jest więc trochę tematem tabu. Nie chcemy żeby córcia czuła się odstawiona na drugi plan ale jednocześnie chcemy ją przygotować na nadchodzące zmiany. A to już nie tak daleko bo 1 lutego. W zasadzie więc moje czułości do brzuszka są trochę czasowo ograniczone. Jak jestem sama i mam chwilkę na relaks to szybko się kładę - wtedy mój synuś jest najbardziej aktywny- i sobie rozmawiamy, głaszcze brzuszek, czasami śpiewam. Mały jest bardzo żywy i nieźle sobie w moim brzuszku rozrabia:)

2017-10-25 20:08

Mój synek Ksawery ❤️ Który jest naszym cudem po nieudanych inseminach i starań przyszedł pojawił się tak niespodziewanie nasz mały cud już w grudniu będzie z nami

2017-10-25 19:49

Najpiękniejszy moment, poczuć uścisk dłoni swojego Maleństwa.

2017-10-25 19:36

Od kiedy mój synek pojawił się na świecie, całkowicie oszalałam na jego punkcie. Miłość okazuje mu w każdej chwili - nie da się tego tak łatwo opisać. Spędzam z nim każda wolna chwile- i czerpie z tego największa przyjemność, pomimo zmęczenia, choroby czy innej niedyspozycji. Okazuje mu miłość podczas codziennych całusów, gotowania mu zupy czy wożenia na zajęcia dodatkowe- ponieważ wszystko co robię - robię dla niego. W listopadzie po raz drugi zostanę mama- i mam nadzieje ze będę umiała podwoić moja wielka miłość.