Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Zakupy w aptece

Data utworzenia : 2017-05-31 10:49 | Ostatni komentarz 2019-07-15 07:20

Kinga666

36666 Odsłony
1018 Komentarze

Hej Dziewczyny :-). Nie mogę znaleźć takiego tematu a potrzebuję pomocy. Jestem w 7miesiącu i powoli zaczynam kompletować wyprawkę dla siebie i Maluszka. Niedługo planuję zrobić zakupy w aptece jednak nie jestem pewna co kupić. Chodzi mi o produkty do szpitala a także już takie, które przydadzą się w domu przez najbliższe miesiące. Szukałam w internecie jednak na każdej stronie jest co innego. Może Wy mi pomożecie? :-) Co muszę kupić dla siebie do szpitala i co przyda się po porodzie? No i oczywiście co kupić synkowi? :-) Chodzi mi o leki jak i kosmetyki :-) Jeszcze takie pytanko, jakie apteki internetowe polecacie? :-)

2017-07-09 16:58

o mamciu u mnie jest zamówienie na 26 pozycji i kwotę ponad 300 zł :-)

2017-07-09 14:57

ja robiłam zamówienie popołudniu w piątek,a w południe w sobotę dostałam sms, że paczka jest do odebrania. Zamawiałam raczej popularne produkty do przyszłej mamy i maluszka no plus inhalator., aczkolwiek zamówienie spore bo około 20 produktów. W sobotę nie chciało mi się jechać, jutro podjadę odebrać, bo i auto trzeba zatankować i umyć, do HM wejść che przymierzyć staniki do karmienia to sobie załatwię wszystko za jednym zamachem :) a i jeszcze jakaś spożywka by się przydała

2017-07-09 14:39

Ja gdy zamówienie zrobiłam rano to wysłali tego samego dnia i kolejnego miałam kuriera. Jak zamawiałam w weekend to wysyłka była w poniedziałek i we wtorek był kurier. Także myślę że zazwyczaj jest to 1-2 dni, pewnie też zależy od wielkości zamówienia czy dostępności produktów ale ogólnie bardzo szybko.

2017-07-09 13:46

O ja też jestem ciekawa jak długo się czeka na przesyłkę z Gemini ponieważ po raz pierwszy jutro będę u nich robić zamówienie ;)

2017-07-09 13:30

Ja właśnie jutro składam zamowienie na Gemini wiec jeszcze wprowadzam ostatnie zmiany do koszyka uzbieralo sie tego sporo :-) ( jak zamowie jutro To jak myślicieli kiedy kurier by był u mnie ????) Dla mnie przy tantum rosa jest za dużo roboty niby tez miałam w koszyku nomale wywalilam na co dzień stosuje laktacyd Co do pieluch tetrowych to ja mam chyba z 5 sztuk i nie wiem czy będę cos dokupowala ale pewnie jakies kolorowe jeszcze kupie bo mam biale zwykle , pieluchy na pupcie mam zamiar jednorazówki Co do Dove baby to jak dla mnie bomba ja sama je stosuje skora o wiele delikatniejsza i nawilzona mojej olwi stosuje emolium wiec nie jestem w stanie sie wypowiedziec jak działa na skórę dziecka

2017-07-09 11:52

pieluch, już więcej nie będę kupować, starczy ! :D jak skończę ziaję, to spróbuję jelenia. Moja mama wspominała mi ostatnio o nim.

2017-07-09 11:43

Sylwia ja mam podobnie i dlatego zamiast tantum rose kupiłam białego jelenia ;) Co do ilości pieluch tetrowych to ja przy pierwszym dziecku kupiłam 20 szt i tylko używałam 10 szt a resztę dałam siostrze dla jej dziecka a w obecnej ciąży kupiłam też 20 szt ale ja używać będę wielorazowe pieluchy więc przyda mi się ta tetra ;)

2017-07-09 10:40

w gemini zakupiłam 10 saszetek tantum rosa, wszędzie przewija się ta nazwa i w gotowych listach wyprawkowych też, to kupiłam. Skończył mi się płyn do higieny intymnej to zakupiłam z ziaji płyn ginekologiczny dla mam, jak na razie spisuje się dobrze. Widziałam własnie nowość dave baby, ktoś coś może się wypowiedzieć? Nivea ponoć rewelacja. A jaka jest promocja w biedronce na nivea?