Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Zakupy w aptece

Data utworzenia : 2017-05-31 10:49 | Ostatni komentarz 2019-07-15 07:20

Kinga666

36669 Odsłony
1018 Komentarze

Hej Dziewczyny :-). Nie mogę znaleźć takiego tematu a potrzebuję pomocy. Jestem w 7miesiącu i powoli zaczynam kompletować wyprawkę dla siebie i Maluszka. Niedługo planuję zrobić zakupy w aptece jednak nie jestem pewna co kupić. Chodzi mi o produkty do szpitala a także już takie, które przydadzą się w domu przez najbliższe miesiące. Szukałam w internecie jednak na każdej stronie jest co innego. Może Wy mi pomożecie? :-) Co muszę kupić dla siebie do szpitala i co przyda się po porodzie? No i oczywiście co kupić synkowi? :-) Chodzi mi o leki jak i kosmetyki :-) Jeszcze takie pytanko, jakie apteki internetowe polecacie? :-)

2017-07-09 22:31

Ewa oj pewnie tak nawet sie zastanawiam czy bedzie mi sie chciało tam pod jechać :-) tym bardziej ze na większe rozmiary też jest promocja

2017-07-09 22:26

O matko! To się będzie działo pewnie znowu w lidlu :) Dzikie tłumy i wojny :)

2017-07-09 22:21

Od jutra w Lidlu promocja na Pampersy :-)

2017-07-09 22:16

W moim przypadku woreczki na pieluchy tylko poza domem :-) na weekend jezdzimy zawsze na wies wiec beda jak znalazł na dodatek ja lubilam je miec przy sobie jak np jechalismy gdzieś do kogoś z maluchem w razie kupki czy cos nie było spiny ze trzeba wychodzic z mieszkania i lecieć do kosza z prezentem bo nie domku będzie nie komfortowy zapach :-) Mama Slow Mag to jest mój Magnez który biorę po 4 tabletki dziennie on jest w wysokiej dawce i bez żadnych domieszek botamin z grupy B :-) ten kosz do pieluch miałam kupować ale juz sama nie wiem czy nie odpuszcze :-) ( no ale z drugiej strony będę w domu sama maz w delegacji i taki kosz załatwił by mi problem co chwile biegania ze smiecmi dlatego jeszcze to rozwazam )

2017-07-09 22:02

osz cholipka! W zasadzie nie pomyślałam o espumisanie, bo wziełam delicol ( ale już go dodałam do listy zakupów), nie brałam do uwagę paracetamolu( ale już go dodałam do listy zakupów) i szczoteczki silikonowej do dziąsełek. Te trzy rzeczy dopisałam do listy zakupów. Resztę mam, praktycznie to samo :P. Nie zdecydowałam się na woreczki do pieluch, bo tak jak napisała MAM, sporo tego jest po zakupach.

2017-07-09 21:15

Niezła lista Sylwia. Co to slow mag? My woreczkow specjalnych nie używamy do pieluch, sporo nam zostaje po zakupach w markecie. ;) jak używaliśmy kosz specjalny na pieluchy przy pierwszym dziecku to kupowalismy specjalne worki do niego, teraz już kosz się nie przydaje

2017-07-09 19:52

czy ja wiem czy zabrakło może ja po prostu przegiełam :-) - AKUKU, silikonowa szczoteczka do zębów i masażu dziąseł - Inhalator GESS, Maja, tłokowy - CANPOL, podkłady poporodowe, wysokochłonne, 10 sztuk - Podkłady higieniczne Protectiva Baby, 45cm x 60cm, 53 sztuk - CANPOL, aspirator do nosa + etui, od urodzenia, 1 sztuka - Disnemar Baby (Disnemar), woda morska w aerozolu do nosa dla dzieci, 25ml - Paracetamol Hasco, zawiesina doustna, dla dzieci i niemowląt od urodzenia, 120mg/5ml, 150g - Kompresy MATOCOMP, niejałowe, 5cmx5cm, 17-nitkowe, 12-warstwowe, 100 sztuk - BEAMING Baby, woreczki na zużyte pieluchy, biodegradowalne, bezzapachowe, 60 sztuk - Espumisan, 40mg/ml, krople doustne, po 1 miesiącu, 30ml - OCTENISEPT, Płyn, 50ml - DONEGAL, szczotka do włosów TT Hair, 1231, Tender&Thick Hair (TO AKURAT DLA MOJEJ OLIWKI) - Woda utleniona 3%, 100g - Spirytus salicylowy 2%, 100g - AKUKU, podkład podgumowany z tkaniny medycznej, 70x100cm, 1 sztuka - AKUKU, majtki siateczkowe, poporodowe, wielorazowe, rozmiar XL, 2 sztuki - Slow-Mag, 60 tabletek dojelitowych - D-Vitum, witamina D dla niemowląt 400j.m., 96 kapsułek twist-off - Alantan Plus, krem, od urodzenia, 35g - UNIMER BABY, Natrium Chloratum 0,9%, 50 ampułek po 5ml - BABY ONO, cążki do paznokci z uchwytem, od urodzenia, 1 sztuka - BABY ONO, bezpieczne nożyczki do paznokci, od urodzenia, 1 sztuka

2017-07-09 17:20

Oliwcia to ja teraz miałam z 20 produktów za 270 zł :P czyżby mi czegoś zabrakło? :P