Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Zakupy w aptece

Data utworzenia : 2017-05-31 10:49 | Ostatni komentarz 2019-07-15 07:20

Kinga666

36647 Odsłony
1018 Komentarze

Hej Dziewczyny :-). Nie mogę znaleźć takiego tematu a potrzebuję pomocy. Jestem w 7miesiącu i powoli zaczynam kompletować wyprawkę dla siebie i Maluszka. Niedługo planuję zrobić zakupy w aptece jednak nie jestem pewna co kupić. Chodzi mi o produkty do szpitala a także już takie, które przydadzą się w domu przez najbliższe miesiące. Szukałam w internecie jednak na każdej stronie jest co innego. Może Wy mi pomożecie? :-) Co muszę kupić dla siebie do szpitala i co przyda się po porodzie? No i oczywiście co kupić synkowi? :-) Chodzi mi o leki jak i kosmetyki :-) Jeszcze takie pytanko, jakie apteki internetowe polecacie? :-)

2017-05-31 12:01

Ja również polecam Ci aptekę Gemini. Co kupić.....Bephanten, Octenisept do pępuszka i nie tylko, sól fizjologiczną, wodę morską, witaminę D( kapsułki, lub z dozownikiem ( ta dla mnie lepsza)), płatki kosmetyczne, gaziki. Kosmetyki..... emolienty do kąpieli, krem do twarzy.

2017-05-31 11:40

Tutaj na forum dziewczyny często polecają aptekę Gemini,w której jest bardzo dużo produktów dla dzieci.Przyznam się szczerze,że jeszcze nic w niej nie zamawiałam.Praktycznie za każdym razem wybieram inną aptekę internetową.Ostatnio robiłam zakupy w aptece Zawiszy Czarnego,ale to zależy co się kupuje. A co kupić?Na pewno Bephanten na odparzenia,Alantan,Oktanisept-do pępka ,witaminę D w kapsułkach,sól fizjologiczną-do przemywania oczek,płatki kosmetyczne,jałowe gaziki,woda morska do noska,paracetamol w czopkach. Do kąpieli dziecka płyn lub emolient(choć nie powinno zaczynać się od emolientów).Ja na początek miałam płyn a i tak kąpałam w krochmalu a później w mydełku Bambino.Nie kupuj oliwki. Do szpitala z apteki możesz kupić podkłady higieniczne,majtki poporodowe,wkładki laktacyjne.Ja jeszcze zamawiam witaminy dla matek karmiących a kiedyś Femaltiker.