Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Zakupy w aptece

Data utworzenia : 2017-05-31 10:49 | Ostatni komentarz 2019-07-15 07:20

Kinga666

36672 Odsłony
1018 Komentarze

Hej Dziewczyny :-). Nie mogę znaleźć takiego tematu a potrzebuję pomocy. Jestem w 7miesiącu i powoli zaczynam kompletować wyprawkę dla siebie i Maluszka. Niedługo planuję zrobić zakupy w aptece jednak nie jestem pewna co kupić. Chodzi mi o produkty do szpitala a także już takie, które przydadzą się w domu przez najbliższe miesiące. Szukałam w internecie jednak na każdej stronie jest co innego. Może Wy mi pomożecie? :-) Co muszę kupić dla siebie do szpitala i co przyda się po porodzie? No i oczywiście co kupić synkowi? :-) Chodzi mi o leki jak i kosmetyki :-) Jeszcze takie pytanko, jakie apteki internetowe polecacie? :-)

2017-07-10 00:37

To jest całkiem dobry pomysł z tą piwnicą :)

2017-07-10 00:07

No niestety ma byc taka pogoda i na dodatek ma sie tak utrzymywać przez ponad tydzień czasu kochane ja to sie juz smialam ze przeprowadzał sie do piwnicy na ten czas :-(

2017-07-10 00:02

o matko, że ile ma być stopni?! dziewczynki musimy się trzymać razem, żeby nie paść !

2017-07-09 23:40

O matko ile ma być stopni?! Chyba zamieszkam w lodówce ... Co do pieluch to masz rację Sylwia, że jeśli człowieka nie stratują i zdążysz je spotkać zanim wykupią ludzie, to jedno opakowanie można kupić chociaż. Zawsze to taniej. Ja zapasów nie robię, bo nie wiem jak mały będzie rozmiarowo, a dwa opakowania już czekają w domku pamperów i znajomi się odgrażają że kupią też, a za jakiś czas i tak przesiadam się na wielorazówki, więc ja odpuszczam sobie. Ale ogólnie fajna promocja. Myślę że warto skorzystać.

2017-07-09 23:28

No właśnie widziałam dzis ta promocje na ubranka ja wiem na pewno ze odpuszcze bo od 17 lipca moja młoda ma dwa tygodnie wakacji przedszkole zamknięte a nie chce sie z nia tluc po sklepach na dodatek ogladalam pogodę dlugpterminowa to ma byc ok 37 stopni na termometrze wiec ja podziekuje

2017-07-09 22:59

tak jak były ciuszki dla dzieci to i miałam mniejszy brzuszek to się pchałam na otwarcie, oczywiście bezpiecznie Teraz to i nie wstanę tak wcześnie rano by wystawać pod lidlem i nie będę się przepychać. Bo Ci ludzie nie mają szacunku nawet do kobiet w ciąży i są w stanie poturbować, byłam przy podobnej sytuacji jak były ciuszki. Na FB widziałam, ktoś wrzucił fotkę, że od 20.07 ponownie będą ciuszki dla maluszków. Mnie kusi ta promocja, może jak będą to kupie, a może nie , sama nie wiem :P. Pewnie nie jedną paczkę dostaniemy jak mały się urodzi, i tak jak wypomniałam nie jedna promocja jeszcze będzie do momentu Naszych porodów. :)

2017-07-09 22:48

Kochana ja mam te pampersy sprawdzone z moja Oliwia jak dla nas najlepsze dostępne na rynku wiec wiem ze kota w worku nie kupuje :-) Ja chce jeden box kupić bo nie wiem jak to z rozmiarami będzie a na dodatek tak jak piszesz to nie pierwsza i nie ostatnia prpmocja

2017-07-09 22:43

właśnie widziałam tą promocję, prawdopodobnie do lidla zajadę koło 12/13 bo i tak będę robić zakupy. Ciekawe czy na coś trafie. Słyszałam od koleżanek, że pampersy potrafią uczulać i zdecydowanie lepiej spisują się dady i na odwrót. Więc nie wiem czy robić aż takie zapasy. Mamy kupionych trochę dadów i pampersów. To nie pierwsza i nie ostatnia taka promocja. A warto pamiętać, że pampersy jak wszystko ma datę ważności.