Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pielęgnacja (278 Wątki)

Czy tatusie zmieniają pieluszki?

Data utworzenia : 2016-12-17 00:05 | Ostatni komentarz 2022-08-25 11:23

lovemam

31867 Odsłony
1140 Komentarze

Pieluszki córce zmieniam sama odkąd się urodziła (córka ma już 16mc). Tatuś uczynił to dopiero dwa razy , przy czym raz nie do końca. Cały czas staram się go w to angażować, ale z mizernym skutkiem. Stale wymawia się tym, że nie umie, nie da sobie rady, że to nieładnie pachnie. Czy u Was też tak jest? Czy tatusie Wam pomagają przy zmianie pieluszek? Może macie jakieś sprawdzone sposoby na zmotywowanie swoich połówek do takich "czynów"?

2017-03-09 16:26

Mój kot negro jest bardzo zazdrosny, ogólnie koty mają ciężki charakter. W ciąży bardzo się łasił do mnie, jak wróciłam do domu z małą to nie miałam dla niego czasu i się obrażał- leżał tyłem do mnie:) teraz mam więcej czasu i czasem go wezmę i głaszczę:)

2017-03-09 14:04

No oczywiscie hehe :) oj tak ogolnie sa kochane choc bardzo zazdfrosne :D ale nic dziwnego skoro nasz byl "pierwszym dzieckiem" i zawsze mowilismy choc do mamy i taty (tak wiem glupie kiedys sama smialam sie z takich osob) :D i byl rozpieszczany i spal z nami itd...a tu raptem ktos jest wazniejszy a on wyladowal na swoim legowisku :D

2017-03-08 19:58

No kibic Barcelony :) Te psiaki są kochane jak się je drapie i czochra po za tym fochacze :)

2017-03-08 19:55

Nasz nazywa sie Messi (no ciekawe kogo to byl pomysl) :d nie no nasz starsznie teskni, a w zasadzie ma lekki lek separacyjny. Niestety. Ale tez uwielbia sie obrazac :D chociaz on lubi byc blisko nas i nawet jak sie obrazi to przyjdzie wskoczy na kanape, ale polozy sie tylkiem do nas heheh

2017-03-08 15:06

Mój teść zawsze mówił, że te psy nie tęsknią za właścicielem, bo one są szczęśliwe tam, gdzie im dobrze. Jak głaskają, dają jeść to znak, że jest ok właściciel i możemy tu zostać. A Pędzel tak się wabi pies teściów to też taki Lord.. Obraża się jak coś mu nie pasuje. Odwraca głowę i cały dzień ma focha, jak się go woła to nawet nie popatrzy :D

2017-03-08 11:50

Zamarancza moj tez nie czul, chcoiaz na poczatku jak jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy to chyba przez tydzien lasil sie do mnie bardziej niz zwykle...ale pozniej nic :) Ale ja mysle ze te psy tak po prostu maja. Moj maz nazywa naszego psa PANICZ :d bo mowi ze tak sie zachowuje hahaha :D i tez ucieka jak maly za glosno placze :D No i jest zazdrosny choc jest juz troche lepiej niz na poczataku

2017-03-08 06:14

Nasz tzn. Teściowej lubi dzieci, ale wydaje mi się, że jest zazdrosny. Wcześniej był głaskany i pieszczony, a teraz każdy zajmuje się Oskarem, a nie nim.. Mówią, zwierzęta wyczuwaja ciążę i kładą się koło brzucha.. on nie czuł. Raz ot tak się położył i mały gość kopnął od środka to popatrzył na mnie i sobie poszedł :) mistrz

2017-03-07 23:30

Natka to u mnie jest tak z kotem, w ogóle zero zaintetesowania szieckiem chyba że czasem jak porusza rączkami to obserwuje. Najgorzej znosi jej płacz bo ucieka do drugiego pokoju:)