Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie osób testujących kubki LOVI 360

Data utworzenia : 2013-05-16 22:58 | Ostatni komentarz 2023-05-05 22:10

Redakcja LOVI

42883 Odsłony
232 Komentarze

Zapraszamy osoby, które w kolejnych edycjach konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników forum wygrały kubeczki LOVI 360, do podzielenia się opinią o produkcie.

2018-03-02 23:55

My jesteśmy mega zadowoleni z kubka ale ma jedną wadę tzn po 2 miesiącu używania zaczął się rozszczelniać a w tym momencie już właściwie przechyli się kubek i leje się z niego niee trzeba zasysac wystarczy po prostu przewrócić kubeczek na bok i juz się rozlewa wczensiej tak nie było więc wymienić muszę kubek uszczelka wygląda że jest ok to samo ten koreczek więc właściwie nie wiem jak to się dzieje ale te kubki napraede są super mój synek je kocha cały dzień z kubeczkiem lata trzymając go fajne są dla maluszkow bo łatwo jest im je trzymać oraz leci dużo dla malych glodomorkow idealne.

2018-02-05 13:15

Mój syn dopiero uczy się pić z tego kubeczka, ale pochwalę się, że idzie mu rewelacyjnie. Dodatkowo jest piękny, kolorowy, ma bardzo intensywne barwy, przez co też syn wybiera właśnie ten kubeczek spośród wielu innych dostępnych.

2018-01-26 15:08

Genialne są te kubki - aż żałuję, że odkryłam to tak późno, bo wcześniej co 2 tygodnie kupowaliśmy nową zatyczkę do bidonu - syn za każdym razem przegryzał ją. Kubek mamy ten - http://www.empik.com/lovi-mini-kubek-360-indian-summer-boy-210-ml-lovi,p1146807832,dziecko-p Super opcja, mocne ułatwienie, dobry pomysł z tym tematem.

2018-01-06 23:12

Witarz mój też na początku miał opór ale dałam mu żeby sobie oglądnąl z każdej strony kubek no i warto kupić taki który się spodoba dziecku. Moj lubi ten z królikiem bo zawsze jakoś uszy lubił kupiłam mu kiedyś grzechotka z królikiem i mu się podobała ciagnal za uszy. Mój syn aby zaczął pić musiałam mu dać kubek by się nim pobawil by zaznajomil się może warto tak spróbować na początku synek rzucał tym kubkiem trochę po łóżku a później zaczął ogarniać co i Jak później trochę wody dałam i udawałam że pije z niego i w ten sposób syn się nauczył bo zaczął mi wyrywać kubek dałam mu i zaczął pić :)

2018-01-06 12:57

Ja wprawdzie kubka nie wygrałam, tylko kupiłam, bo sam system mi się spodobał- jest niesamowicie pomysłowy. Mimo to u nas kubek się zupełnie nie sprawdził. Mała nie potrafi i nie chce z niego korzystać, woli szklankę lub po prostu bidon ze słomką. Podejrzewam, że wasz kubek byłby lepszym rozwiązaniem niż bidon ze względu na zgryz, ale nie mogę jej przekonać. Może ktoś ma jakiś pomysł jak przekabacic malucha żeby zadziałało?

2018-01-05 13:03

No to sukces ;-) zdolny chłopiec :-)

2018-01-05 10:17

udało sie :) wczoraj dostał i po chwili pił :)

2018-01-03 20:42

No to będziemy codziennie próbować :) może się uda :)