Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie osób testujących kubki LOVI 360

Data utworzenia : 2013-05-16 22:58 | Ostatni komentarz 2023-05-05 22:10

Redakcja LOVI

42884 Odsłony
232 Komentarze

Zapraszamy osoby, które w kolejnych edycjach konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników forum wygrały kubeczki LOVI 360, do podzielenia się opinią o produkcie.

2017-10-06 11:38

Moja Martynka nie przekonała się do kubka 360, bo nie ciągnie nic poza piersią. Kubek treningowy czy smoczek od butelki gryzie zaciska ząbki tak,stuka w ustnik kubeczka i coś tam jej z tej wody leci.

2017-10-06 08:21

Testujemy dalej ten kubeczek i naprawdę jest super ale znalazłam kolejny mały minus tzn synek strasznie odrapal zabkami ten kubek sądziłam że ten plastik tam gdzie się ustami łapie jest mocniejszy a tak boję się że syn oskrobie ten plastik i polknie . Generalnie kubek jest super ale warto by było wzmocnić jakoś ten plastik przy ustniku żeby tak łatwo nie było można go oskrobac zabkami przez dziecko .

2017-10-03 15:00

My ten kubeczek oczywiscie wygraliśmy ok. 2lata temu...trudno bylo synka.oduczyc od butelki tej z somczkiem, przeslismy na niekapek ale niestety pil czasem a większość plakal ze chce swoja buteleczke i jak synek mial 18mc dalam mu bukek 360° tak ogladal i mowil ze.nie...ale jak zaczelam mu tlumaczyc zeby przechylil to plakal ze nic nie leci , zaczelam my.tlumaczyc ze musi pociagnac..itp po chwili jak zalapal nie rostaje sie z tym kubeczkiem az do teraz;) a ma juz 3,5roczku;-)

2017-09-30 23:16

Różniez dostaliśmy ten cudowny kubeczek do testowania. Synek nieźle sobie z nim radzi ale generalnie służy też niekiedy jako gryzak, jest fajnie skonstruowany jedynymi wadami jest to że kiedy mocniej synek nim potrzasnie to rozlewa się no i ta zatyczka na górze, miałam w torbie ten kubek i wylalo się trochę nie wiem dlaczego bo kubek był pionowo i wszystko było dobrze złożone :) ma takie dwa małe minusiki ale wielkim plusem jest to że synek chce z kubka tego pic. Generalnie to taki mamicycuś jeśli chodzi o picie a z tego jako tako pije zależy czy mu się chce . Jeszcze jednym plusem jest na samym dole kubka ta guma antypoślizgowa super zastosowanie ma jako gryzak u mojego synka :) Naprawdę super ten kubeczek jeśli chodzi o naukę picia jak ze szklanki właściwie to jest jedyny taki produkt na rynku że właściwie nie rozlewa się jak syn za bardzo przechyli jedynie szkoda ze takie małe wady ma ze szczelnością jak jest ta nakładka zamykająca :)

2017-09-29 22:29

Moja córka miała już taki kubeczek i bardzo go lubiła, niestety przez moją sklerozę zniszczył się, ale pomógł córce w nauce picia z normalnego kubka. Teraz jak dostałam od Lovi ten kubek, to wybrałam grafikę dla chłopca, ale jak tylko przyszedł to córka sobie go przywłaszczyła hehe. Podaję jej w nim picie, jak nie mam czasu pilnować, żeby nie rozlała. Synek też na pewno będzie z takiego korzystał jak będzie większy... Nie mam się w sumie do czego przyczepić, jesteśmy zadowoleni, szkoda tylko, że nie można w nim podgrzewać picia w mikrofali....

2017-09-29 10:52

Bardzo dziękujemy za Wasze opinie :-) Wszystkie są dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy!

2017-09-26 18:23

Kubek 360 super się sprawdza :) synek ma 8,5 a już polubił picie z tego typu kubeczka. Wcześniej mieliśmy niekapek, ale niezbyt nam szła nauka, mały się krztusił i rozlewał po sobie. Wizualnie kubek pięknie się prezentuje - szarość i turkus to idealne rozwiązanie dla chłopca :) Z myciem jak na razie nie mamy żadnych problemów :) Jaś jest zachwycony z nagrody :) Polecamy!!!

2017-09-25 12:02

Dostalismy kubek juz jakis czas temu jednak dopiero od 2 miesięcy go używamy. Sa super. nic sie nie rozlewa, nic nie kapie. Kolory maja bardzo fajne i co najwazniejsze grafika nie schodzi nawet podczas mycia w zmywarce. Jednak używamy bez przykrycia ponieważ bardzo ciężko jest je ściągnąć. Polecamy!