Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie osób testujących kubki LOVI 360

Data utworzenia : 2013-05-16 22:58 | Ostatni komentarz 2023-05-05 22:10

Redakcja LOVI

42880 Odsłony
232 Komentarze

Zapraszamy osoby, które w kolejnych edycjach konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników forum wygrały kubeczki LOVI 360, do podzielenia się opinią o produkcie.

2018-05-17 08:22

Synek jest jeszcze za mały,a by sam z niego pić, jednak gdy zobaczył przesyłkę zabrał kubek. Dałam mu spróbować wody z kubka i nawet nieźle mu szło-nie wylewał. Ponadto kubek ma świetną kolorystykę-taką letnią-seledyn. Bardzo stabilny i łatwy w czyszczeniu.

2018-05-15 12:49

Córka do dziś używa kubeczka 360 i to jej ulubiony kubek, pewnie też z uwagi na króliczka :) Świetnie sprawdza się w aucie, na spacerze, czy podczas jakiegoś wyjścia. Raz z jednego kubeczka zupełnie zeszła nam grafika, ale musiał być to przypadek, bo wykorzystaliśmy kilka kubków a stało się tak tylko przy jednym.

2018-05-14 21:09

Kubeczek otrzymałam ale opinie już pisałam - są wspaniałe !

2018-05-09 08:46

Podarowałam taki kubek bratankowi, gdy przyszli do nas z wizytą. To super uczucie obserwować reakcję dziecka. Chłopiec wydawał mi się już dość duży, a nadal pił z kubeczka z dzióbkiem. Rozmawiając z jego mamą dowiedziałam się, że owszem, chciałaby nauczyć go pić z normalnego kubka, ale... na razie uczy go pić z kubka ze słomką, ale.. i zawsze było jakieś ale... chyba bardziej mama niż chłopiec bała się tej zmiany. Po otrzymaniu prezentu chłopiec od razu chciał użyć kubeczka, więc szybko umyłam go i wyparzyłam. Gdy kubek został napełniony chłopiec tak po prostu zaczął z niego nić, co jak było widać sprawiało mu dużo radości. To bardzo miłe patrzeć jak dziecko robi postępy i uczy się nowych rzeczy, a kubek Lovi 360 świetnie się sprawdza i jest doskonały do nauki dorosłego picie i odejścia od kubka z dzióbkiem.

2018-04-17 21:20

Córka próbowała już z niego pić, póki co bezskutecznie. Jest super kubkiem który zapewnia ducha przygodę z nauką picia

2018-04-17 20:10

Ten kubek to rewelacyjny produkt, kiedy powoli oduczamy dziecko picia z buteli ze smoczkiem. Idealnie przygotowuje do picia z kubeczka, dodatkowo napój się nie rozlewa. Ma wygodne uchwyty i ma śliczne wzory.

2018-03-29 11:28

Mój synek nie toleruje butelki i gdy zaczęliśmy rozszerzać dietę musiałam podawać mu wodę łyżeczką bo tylko tak pił. Kubek lovi 360 nas uratował ! Bardzo szybko zaczął z niego pić. Miał 7 miesięcy i pił już bez problemu. Kubek jest z nami już 8 miesięcy i nic go nie może zastąpić.

2018-03-20 18:05

Kubeczek od LOVI mieliśmy i polecamy ..szybko po niego sięgnęłam i nie żałuje bo dłuuugo używaliśmy , łatwy w utrzymaniu w czystości , lekki , nigdy nas nie zawiódł ...oczywiście warto podkreślić ze wygląda cudownie ... Cena również zachęca ! :)