Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie osób testujących kubki LOVI 360

Data utworzenia : 2013-05-16 22:58 | Ostatni komentarz 2023-05-05 22:10

Redakcja LOVI

42887 Odsłony
232 Komentarze

Zapraszamy osoby, które w kolejnych edycjach konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników forum wygrały kubeczki LOVI 360, do podzielenia się opinią o produkcie.

2018-01-02 13:57

Paulina też warto dawać dziecku z czymś co zawsze pije w środku :) choć na początek nie dużo dawałam bo pół kubka by nie było za ciężkie i szczerze siadałam z synkiem i pokazywałam mu jak się pije z niego i załapał mając nieco ponad 6 miesięcy od tamtej pory to jego ulubiony kubek ale musiał pierw na początku z każdej strony oglądnąć kubek podgryzc itd ale nie sugeruj się wiekiem na kubku mój syn z tego 12 plus pił właśnie jak miał 6 miesięcy bo z butelki nie chciał więc musiałam z czegoś go nauczyć a z tego nauczył się migiem i mu podpasowal :) a z tym plastikiem uważajcie właśnie jak dziecko ma ząbki i szuruje nimi po kubku mój syn trochę bardzo pocharatal kubek i widziałam ze normalnie zdziera się nitka plastiku czasem ogólnie kubek jest fantastyczny i jedyny w swoim rodzaju ale jak widać mój syn przechodzi sam siebie i ma siłę w tych zabkach bo powiem szczerze że sama próbowałam zedrzec trochę plastiku na tej nakrętce jak zauważyłam że ten kubek taki pocharatany żeby sprawdzić czy to takie proste mi się nie udało ale syn potrafi. Ogólnie kubek jest mega pomocny w pojeniu syna i praktyczny :)

2018-01-01 23:16

Paulina dawaj mu codziennie ten kubeczek a zobaczysz że za parę dni złapie o co chodzi , nasz maluszek też go najpierw lizał , dmuchał obracał do góry dnem i próbował z każdej strony ;-) aż w końcu zassał odpowiednie miejsce i poszło z górki ;-) a mój mały ma dziesięć miesięcy i już od miesiąca daje sobie z nim super radę.

2018-01-01 22:55

Kubeczek jest rewelacyjny :) kolorowy , stabilny nie śliska się po powierzchni . Mały nie ma problemu z trzymaniem dzięki uchwytom. Kubeczek łatwo się montuje . My niestety musimy jeszcze poczekać mały ma 9 mc i niestety dmucha do niego :) ale mam nadzieję że już wkrótce nauczy się :)

2017-12-29 10:47

Asiu u nas to samo jest z kubkiem , mały ząbkami zciera plastik , nie dużo ale jednak trzeba uważać, ale tak cała reszta jest rewelacyjna;-) Polecam

2017-12-29 09:01

Kubek cudny tak jak to pisałam ale z biegiem czasu zaobserwowałam mała wadę tzn gdy dziecko po nim zabkami pracuje zdziera trochę plastik z nakrętki tej zielonej my mamy też z królikiem. I generalnie potem ten plastik ma w buzi więc pilnuje by nie gryzl za bardzo tego kubka choć to łatwe nie jest. Poza tym syn bardzo szybko złapał jak się z tego pije już na niecałe 7 miesięcy pił z tego kubka. To jest jedyny kubek z jakieho synek pije a właściwie pije tylko z niego albo ze szklanki :)bardzo fajny kubek i bardzo się cieszymy że mogliśmy go testować.

2017-12-27 08:53

Kubeczek super się u nas sprawdził przy nauce picia już jak ze szklanki. Nic się nie rozlewa, jest szczelny i przy tym bardzo wygodny. Rączki są idealnie dostosowane do maluszka. Moja córka bardzo szybko dzięki kubeczkowi opanowała technikę picia jak ze szklanki. A przy tym kubeczki są bardzo ładne. Duży też plus za osłonkę na kubeczek, idealnie sprawdza się w podróży i na spacerze.

2017-11-24 22:26

Również dziękuje bardzo za kubeczek 360 stopni jest rewelacyjny. Na początku ciężko było synkowi nauczyć się pić z niego bo jest to jego pierwszy kubek, ale teraz już to opanował .Największą zaletą kubka jest to że dziecko się nie obleje , i że z każdej strony kubeczka może śmiało pić. Widać , że wykonany jest też z wysokiej jakości materiału , ponieważ już kilkakrotnie spadł dziecku z wysokości , i nic nie pękło, nawet gdy się przechyli nic z niego nie leci.Ma świetne szerokie uchwyty gdzie dziecku jest bardzo dobrze go trzymać w obu rączkach .Szczerze polecam . Jedyny minus to to , że dostaliśmy go w kolorze różowym ale synkowi jeszcze to nie przeszkadza:)

2017-11-23 12:31

Dziękujemy serdecznie za kubeczek 360 , jest świetny . Synek ma dziewięć miesięcy i myślałam że jeszcze jest za wcześnie na taki kubeczek, ale po czterech dniach przykładania do buzi , maluszek załapał o co chodzi i wczoraj przy obiadku pił już z kubeczka:-) Spełnienia również moje oczekiwania bo jest leciutki , uchwyty są idealne dla tak małych rączek oraz mały szaleje z kubeczkiem , potrząsa przechyla do góry nogami a tu ani kropelka nie wypłynie :-) Oraz kolor turkusowy to mój ulubiony więc kubeczek na 6+ oceniamy i dziękujemy serdecznie