Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie osób testujących kubki LOVI 360

Data utworzenia : 2013-05-16 22:58 | Ostatni komentarz 2023-05-05 22:10

Redakcja LOVI

42888 Odsłony
232 Komentarze

Zapraszamy osoby, które w kolejnych edycjach konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników forum wygrały kubeczki LOVI 360, do podzielenia się opinią o produkcie.

2017-08-15 22:44

Nam udało wygrać się jeden z takich kubków w konkursie Follow the rabbit i ja akurat jestem mega zadowolona. Codziennie go myje rozkładając na części pierwsze i za każdym razem nie ma problemu ze złożeniem. Napisy się nie zmywają z kolorem nic się nie dzieje póki co - choć już nie raz nocował na dworzu, lub lezal.na słońcu pół dnia gdy córka się bawiła. Naprawdę polecam, bo warto ;)

2017-08-03 13:46

Po roku używania tego kubeczka znam chyba wszystkie zalety i minusy - plusy są ogromne bo nie ma na rynku drugiego takiego produktu, który pomógłby dziecku tak łatwo przyswoić picie ze szklanki bez brudzenia wszystkiego do okoła Ale na minusach chciałabym się skupić bardziej bo gdy zostaną wyeliminowane to będzie to produkt doskonały: - Ciężko się go składa gdy się go rozmontuje na części pierwsze - przede wszystkim ten środkowy plastikowy krążek który trzyma sylikon i reguluje przepłwwoyość - Pokrywka na kubek jest za mała - naciska na sylikon i niestety sprawia że kubek staje się nieszczelny - dlatego noszę go bez pokrywki przez co nie mogę włożyć o torebki bo gdy naciska cokolwiek na sylikon to znów pojawia się nieszczelność - po kilku mocniejszych łykach uciązliwe staje się picie z niego - jest to super dla maluszka, ale starszaki się męczą i zniechęcają Tak czy siak bardzo Wam dziękuję, za tą możliwość testów i chętnie sprawdzę jak się zmieniliście przez ten rok <3

2017-06-12 11:30

Po kilku miesiacach prob musze ze smutkiel stwierdzic ze u nas kubek 360 sie nie sprawdza. Byc moze to moja wina, bo proby podjelismy juz po pierwszych doswiadczeniach corki z otwartym kubkiem i ona zwyczajnie nie ssie - przyklada kubek 360 do buzi i czeka, az cos wyleci. Zatem mimo mojego wielkiego entuzjazmu (juz w ciazy bardzo podobala mi sie idea kubeczka 360), entuzjazmu u corki raczej brak. Mimo to moge powiedziec ze kubek jest trwaly (corka niejednokrotnie rzucila nim o podloge przeswiadczona ze nic w nim nie ma i lekko poirytowana), nadruki sie nie zdzieraja... a design jest moim zdaniem fantastyczny. :)

2017-05-31 22:26

Mi ten zielony kolor nie bardzo odpowiada za to niebieski i żółty super, dla niego właśnie zdecydowałam się na kolorystykę dla chłopca mimo, że użytkownikiem będzie moja córcia

2017-05-29 10:34

Jeszcze nie miałam możliwości przetestować kubeczka (na razie jeszcze czeka), ale jego wygląd i wykonanie bardzo podobają mi się. Cieszę się, że w wersji dla chłopców Lovi nie ogranicza się tylko do koloru niebieskiego, ale też wprowadza zielony i pomarańczowy.

2017-04-03 11:31

A o który kapsel chodzi? My mamy kubeczek 360 z innei serii - follow the rabbit - i nie mamy z nim żadnych problemów technicznych... (Prócz tego, że córka nie bardzo "ogarnia" jak go używać ;) )

2017-04-01 20:41

Nie dostałam kubeczka do testowania, jednak pozwolę sobie na wpis właśnie tutaj. Dziś kupiliśmy kubek 360 z nowej serii Indian Summer - czytałam wcześniej o problemach z zatyczką/nakrętką/wieczkiem. No i coż - pełna nadziei kupiłam kubek z najnowszej serii wierząc, że wszelkie mankamenty,o których opowiadały mamy, już dawno zostały wyeliminowane - niestety NIE MOGĘ ŚCIĄGNĄĆ KAPSLA :D i co teraz? Uschniemy z pragnienia lub będę nosić widelec do podważania, ewentualnie nie używać wieczka wcale... :( A sam kubek jest przepiękny!!!! <3 Zakochałam się od razu, jak tylko je zobaczyłam pierwszy raz. Mam nadzieję, że Lovi zareaguje i poprawi problem ze ściąganiem wieczek ;) Szczerze, to nie wiem co teraz zrobić z tym kubkiem...

2016-12-06 16:39

Poczatkek używania Kubeczka 360 byl ciezki bo synek nie chcial zalapac jak on dziala :-) ale teraz tylko z niego pije. Dzięki niemu Wojtus ladnie nauczyl sie pic ze zwyklego kubeczka no i ladnie go trzyma. Jak najbardziej Polecam :-)