Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie osób testujących kubki LOVI 360

Data utworzenia : 2013-05-16 22:58 | Ostatni komentarz 2023-05-05 22:10

Redakcja LOVI

42894 Odsłony
232 Komentarze

Zapraszamy osoby, które w kolejnych edycjach konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników forum wygrały kubeczki LOVI 360, do podzielenia się opinią o produkcie.

2016-08-17 12:44

Kubeczków lovi 360 mieliśmy tzn. synek miał, jak do tej pory 3. Dwa o pojemności 210ml i jeden 350ml w kolorystyce podstawowej ;-) Jest to obecnie i ciągle od ponad 1,5 roku ulubiony rodzaj kubeczka. Wcześniej nie był przekonany, ale teraz na podróże najlepiej ten. Teraz dzięki Redakcji dostaliśmy jeszcze o pojemności 250ml, który synkowi się też od razu spodobał, mimo że różowy z przeznaczeniem dla córy ;-) Kubeczki o mniejszych pojemnościach (210 i 250) mają antypoślizgowy dół, natomiast większy nie ma, ale nie jest też potrzebny. Rączki do trzymania z podstawowej kolekcji mają też obrzeża anty poślizgowe, natomiast ten z serii folky nie. a także te rączki wydają mi się większe. Nie jest to żaden minus ;-). Łatwo się rozkłada kubeczki do mycia, ale przydaje się dobra szczotka do czyszczenia, by nakrętkę dobrze doczyścić (tutaj szczotka Lovi jest super - okrągła na drucie, np. Canpol moim zdaniem jest zła do tego). Jeden kubeczek po wojażach, gdzie nie mieliśmy dobrej szczotki ani jak dobrze wymyć, musieliśmy wyrzucić z powodu pleśni, która pojawiła się w zagłębieniach. Normalnie myjąc nie ma żadnego problemu. Uszczelki są dosyć wytrzymałe, wymieniam czasem z zasady a nie ze zniszczenia. Dostępność ich też jest dobra. Pokrywka - tutaj w niektórych ciężko zdjąć, a czasem bez problemu - dwa kubeczki, niby identyczne, a w jednym mniej siły muszę użyć. A jak trzeba mocno ciągnąć, to niestety parę kropli z kubeczka tez idzie. Ogólnie kubeczek nie kapek, bo trudno się spodziewać by przy oddziaływaniu sił nic się nie wylało ;-) Jak spadnie z impetem na podłogę, to troszkę mokrego zostaje, ale dziecko trzymając spokojnie nie ochlapie się. Ogólnie - kubeczki są super. Dzięki nim synek bez problemu obecnie pije ze szklanki czy kubeczka, a ten Lovi 360 służy głównie na podwórku lub w czasie wyjazdów.

2016-08-11 10:16

Chciałam jeszcze dodać od siebie tyle, że prócz mnie są też zachwyceni wszyscy inni, którzy widzieli kubeczek. :) bardzo podoba się szczególnie to, że maluch może pić z każdej strony, a płyn się nie rozleje. :) Ponadto jestem niezmiernie zadowolona, że faktycznie przygotowuje dziecko do samodzielnego picia z kubka czy szklanki. Kiedyś Miłoszek bardzo chciał spróbować napić się z prawdziwego kubka i ze zdumieniem przyznaję, że szło mu naprawdę super. :)

2016-08-11 00:12

Jestem mile zaskoczona kubeczkiem LOVI 360. To chyba jeden z najlepszych produktów dla dzieci, które w sposób przyjemny i bezpieczny mogą z niego skorzystać. Kształt i kolorystyka kubeczka bardzo zachęcające. Uchwyty świetnie wyprofilowane, dostosowane do małych rączek dziecka. Napój nawet po przechyleniu kubeczka nie wypływa. Zdarzyło się, że kubek wypadł z ręki mojego synka, ale nie został uszkodzony nawet w minimalnym stopniu. Kubeczek bardzo łatwo utrzymać w czystości. Jestem bardzo zadowolona szczególnie, kiedy mój syn z niego korzysta podczas jazdy samochodem. Z kubeczka nic się nie wylewa.

2016-08-03 12:37

Kubeczek piękny a synuś będzie go testował dopiero później bo jeszcze za malutki ale córka spróbowała napić się z niego i oznajmiła mi, że fajnie się z niego pije :) więc dla synka będzie z pewnością bardzo dobry :)

2016-07-31 21:05

Dzięki uprzejmości Lovi mój 1,5 roczny synuś od wczoraj testuje kubeczek Lovi 360 12m+. Bez problemu utrzymuje w rączkach kubeczek pełen picia i dzięki temu czuje się bardziej samodzielny. Wiem, że synek nie rozleje nawet kropli. Jego starszy braciszek żywa kubeczka Lovi 360 14m+, więc chłopcy się nie mylą, każdy ma swój :) Wszyscy jesteśmy pod ogromnym wrażeniem solidnego wykonania i przede wszystkim świetnego pomysłu! Polecam! :)

2016-07-31 18:17

W związku z tym , że u mnie w brzuchu jest maluszek , a kubek dostaliśmy dla roczniaka to kubek powędrował do testiwania dla siostry synka. W pierwszej kolejności został sprawdzony czy faktycznie jest to kubek niekapek, czy tylko posiada takie określenie w nazwie . Kubek faktycznie spełnia swoje właściwości . Jest poręczny dla maluszka o drobnych raczkach. Balysmy się z.siostrą ,ze dla dziecka rocznego , które posiada w sobie więcej energii niż stu dorosłych , kubek się nie sprawdzi . Jednak kubek jest idealny . Zamknięcie idealnie sprawdza się podczas jazdy samochodem , a nawet podczas pobytu nad morzem . Serdecznie polecamy , ponieważ naprawdę jest łatwy w utrzymaniu czystości .

2016-07-11 20:47

to mój ulubiony kubek Lovi mój właśnie :) Synek też chętnie z niego pije ale gdy wychodzimy razem w pośpiechu z domu to nasz wielki miętowy kubek retro staje się moim kubkiem na kawę i herbatę - idealnie mieści się w torbie oraz w samochodowych uchwytach na napoje. Po prostu zdejmuję uchwyty i wcale nie wygląda jak dziecięcy kubek :) Bardzo łatwo się go myje bo wszystkie części łatwo się rozkładają, dobrze złożony i zamknięty jest szczelny, po potrząśnięciu czy uderzeniu o stół lekko przecieka co moim zdaniem jest bardzo życiową lekcją dla malucha ;)

2016-05-30 15:40

Od wczoraj używamy kubeczka Lovi 360 14m.+ Jest wspaniały! Nawet nie przypuszczałam, że takie cudeńka w ogóle istnieją. :D synek od razu zaczął z niego sprawnie pić. Świetne jest to, że przygotowuje dziecko do nauki picia ze szklanki i to bez rozlewania. :) naprawdę kubeczek niezmiernie przypadł mi do gustu. Mało tego jest pojemny i bardzo ładny - mamy retro. :)