Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie osób testujących kubki LOVI 360

Data utworzenia : 2013-05-16 22:58 | Ostatni komentarz 2023-05-05 22:10

Redakcja LOVI

42895 Odsłony
232 Komentarze

Zapraszamy osoby, które w kolejnych edycjach konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników forum wygrały kubeczki LOVI 360, do podzielenia się opinią o produkcie.

2016-12-06 14:17

Od jakiegoś czasu córa dzielnie uczy się picia z kubeczka 360. Teraz śmiało możemy się pochwalić, że butelka poszła w zapomnienie. Bardzo szybko to się udało własnie dzięki kubeczkowi 360. Córa lubi potrząsać kubeczkiem, więc ogromny plus, że nic się nie rozlewa. Bardzo szybko udało jej się opanować technikę picia. Wygodnie trzyma kubeczek, spokojnie sobie z nim radzi nawet jedną rączką. Kubeczek jest bardzo ładny, ma intensywne kolory, co bardzo interesuje dziecko. Przyznam, że zanim zaczęłyśmy się uczyć pić z kubeczka, to wcześniej córa się nim bawiła.

2016-11-29 23:26

Kubeczek otworzyliśmy dopiero w tym tygodniu, gdyż ten o większej pojemności wydawał mi się niewygodny dla 9cio miesięcznego synka do trzymania w łapkach. Jednak mały od razu załapał o co chodzi i chyba go polubił, bo zawsze jak go widzi to wyciąga po niego łapki :) Kubeczek jest przepiękny (mamy wersję miętową), bardzo starannie wykonany i po prostu baardzo estetyczny, nawet moja mama gdy była u nas ostatnio zwróciła od razu na niego uwagę i przyznała, że to jeden z ładniejszych kubeczków jakie widziała :))) a pozyskać serce babci nie jest łatwo :D Tak więc dziękujemy serdecznie za możliwość testowania i świetny produkt :)

2016-10-18 22:07

Dzisiaj zakupilam lovi 360 retro miętowy 210 ml. Moj synek ma 7 miesiecy ale rwie sie do picia z kubeczka wiec stwietdzilam,ze ten produkt bedzie najlepszy dla niego. Jak tylko przyjdzie to bedziemy testowac :)

2016-10-03 21:51

Trochę to trwało żeby zabrać się do napisania opinii ale już jestem :), Buteleczka przyszła a gdy moja córka ją zobaczyła ( pewnie przyciągnął ją kolor ) zaczęła piszczeć daj daj daj ( jedno ze słów które nauczyła się w ostatnim czasie :) ) nie było rady trzeba było ją wypróbować i powiem jedno jesteśmy zachwycone obie bo Miśka nie rozstaje się z butelką jest lekka i barwna, łatwo ją się czyści. A moja córka przechodzi w i inny etap butelki bez smoczka na prawdę fajna sprawa :) polecam każdej mamie :)

2016-09-07 21:44

My jestesmy bardzo zadowoleni z kubkow lovi. Nikodem moj starszy synek nie chcial przestac pic z butelki zawsze przed snem wolal o mleczko kupywalismy mu rozne kubki z nadzieja ze odstawi butelke ale niestety to nie dzialalo. Nikus nie chcial pic mleczka na siedzaco dlatego zwykle kubki sie nie sprawdzaly az wreszcie wpadlismy na pomysl zeby kupic kubek 360 lovi. Nasz problem z butelka sie skonczyl synek sam ja wyrzucił i pil z kubeczka lovi cieszyl sie ze moze lezec i nic sie nie wylewa. Mlodszy synek ma teraz roczek i pije tylko z kubka lovi jeden ma do mleczka a drugi do picia napoi. Kubeczki 360 sa super wszystkim polecamy a z myciem nie ma problemu myje zaraz po wypiciu. Jedyne co to jak mlodszy synek nim trzesie czy stuka to troszke chlapie ale nawet to nam nie przeszkadza :)

2016-09-05 13:50

Kubeczek Lovi 360i testował mój półtoraroczny synek,To nasz pierwszy kubeczek tego typu,więc przyznam szczerze że miałam obawy czy synek będzie umiał z niego korzystać.Do tej pory pił z kubeczków treningowych z miękkim ustnikiem firmy Canpol,a kubeczek Lovi 360 to przecież 'zupełnie inna bajka".Gdy otrzymaliśmy kubeczek do testowania ,synek bardzo się ucieszył, pierwsze dwa dni oglądał go ,bawił się nim ,a trzeciego dnia załapał o co chodzi i zaczął ładnie z niego pić.Taki kubeczek to ŚWIETNY WYNALAZEK,u nas sprawdza się w 100 % i stał się ulubionym kubeczkiem synka.Kubeczek jest pomysłowy,śliczny ,funkcjonalny,,łatwy w obsłudze i czyszczeniu, a przy tym lekki i stabilny.Czasem mój maluch rzuci nim,potrząsa do góry nogami,a zawartość nadal pozostaje w kubeczku!Dla mnie jako mamy dużym plusem jest to że kubeczek posiada opatentowana ochronę przed bakteriami i hamuje rozwój pleśni i grzybów,ma tez wygodne uchwyty które ułatwiają dziecku utrzymanie go w małych rączkach.Super kubek ,ja i mój maluch jesteśmy z niego bardzo zadowoleni!

2016-08-30 20:27

Co prawda moja corka nie za bardzo umie jeszcze pic z takiego rodzaju kubeczka ale jest nim zywo zainteresowana i z checia lapie go i grzyzie.. mysle ze jeszcze troche i moja obecnie 8 m-czna corcia bedzie umiala z niego koirzystac.. kolory bardzo fajne, ksztalt idealny i fajne rozwiazanie z gumowa podstawka..

2016-08-27 11:25

W tym miesiącu zostałam wytypowana do przetestowania kubeczka 360 stopni. Jest to świetna "próba" przed dorosłym piciem ze szklanki. Moja córka ma 13miesięcy więc idealnie pasuje do nauki. Na początku ciężko przychodziło jej picie z kubeczka natomiast teraz się z nim nie rozstaje. Dzieci szybko uczą się picia z tego cudeńka. Nie rozlewa się, nie kapie i do tego wygląda ślicznie. Budzi zachwyt na spacerze wśród przechodniów ;-) Kubeczek jest też idealny dla większych dzieci, nawet tych co picie ze szklanki nie przynosi trudności. Sprawdza się podczas spacerów i jazdy samochodem, gdzie ciężko skontrolować picie dziecka, mamy pewność że sie nie obleje. Kubeczek polecam wszystkim, którzy mają na uwadze zdrowe ząbki dzieci i chcą szybko nauczyć dzieci pić z kubeczka.