Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie osób testujących kubki LOVI 360

Data utworzenia : 2013-05-16 22:58 | Ostatni komentarz 2023-05-05 22:10

Redakcja LOVI

42890 Odsłony
232 Komentarze

Zapraszamy osoby, które w kolejnych edycjach konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników forum wygrały kubeczki LOVI 360, do podzielenia się opinią o produkcie.

2017-09-20 21:50

Kubek 360 mój młody dostał do swoich małych rączek jak miał 10 miesięcy i od razu załapał o co w nim chodzi. Od razu zaczął ciągnąć i z niego pić. Od tamtej pory stale nam towarzyszy w każdej możliwej chwili. Kubek ma piękną grafikę, łatwo go utrzymać w czystości ale i łatwo się go składa. Jedyny minus jest taki, że jak Syn bierze kilka łyków to się zasysa ten sylikon i ciężko mu z niego pić.

2017-09-12 23:04

Mój łobuz testując kubeczek chciał zrobić mi na złość że wyleje zawartość z niego ale się zdziwił że się nie da ;) A poza tym piękne kolory i wytrzymałość kubeczka na 5+ ;) Zachęca do picia i uczy malucha samodzielnego picia z kubka zwykłego. Jednym z minusów który po prostu mnie drażnił to za duża ilość zakamarków które potem ciężko doczyścić bez porządnej szczotki.W małych otworkach gromadzi się osad.....Trzeba wszystko codziennie wyparzać i czyścić patyczkami żeby nigdzie nie zostało jakieś paskudztwo. A uszczelka faktycznie często odstaje i mi trudno ją umieścić w odpowiednim miejscu żeby nie ciekło.Mój mąż zawsze robi to bez poprawek,ja niestety muszę na kilka razy to brać żeby go złożyć....A koło nóg krzyczący smyk domagający się picia. Mimo pomyślnego testowania syn jest miłośnikiem jednak butelki a raczej kubka niekapka.Jednak zwykły smoczek mu bardziej odpowiada niż twardy ;)

2017-09-12 13:22

Franio na razie się do niego przymierza Czasami pije z niego, ale jego miłość do butelki Lovi Medical nadal przeważa nad zainteresowaniem kolorowym kubeczkiem:) Rzeczywiście tak jak pisze Ewa nie ma problemu z rozłożeniem i złożeniem go, kolory się nie zdzierają Mam nadzieję że Franio szybko się do niego przekona a i u Zosi na pewno też będę starała się go używać

2017-09-12 13:08

Ewcia88 gabilabi - bardzo dziękujemy za Wasze opinie! To dla nas ważne!

2017-09-12 13:07

MAM mamy nadzieję, że jeszcze nauczy się z niego pić, pozdrawiamy!

2017-09-12 13:06

nienormatywna Dziękujemy za wszystkie uwagi, na pewno weźmiemy je pod uwagę przy wprowadzaniu innowacji.

2017-09-03 08:46

Moja córcia póki co bawi się nim zamiast pić, gryzie i potrząsa nim.

2017-09-02 08:15

Dla mnie użytkowanie kubka 360* to najlepsza metoda nauki picia dziecka z kubka zwykłego.Ja pięć lat temu po raz pierwszy przy pierwszym dziecku zakupiłam kubek 360*i córeczka bardzo szybko nauczyła się z niego pić i też prędko przyszła na kubeczek taki już swój normalny. Synka nauka picia z kubka również zaczęła się od picia z kubka 360* i to bardzo szybko więc i teraz przy trzecim dziecku będę próbować podawać wodę (jak nadejdzie pora) korzystając z kubka lovi 360* . Łatwo się go utrzymuje w czystości i nie jest skaplikowany w użytkowaniu. Polecam.