Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11934 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-03-27 22:30

Mama_Arka_Martynki synka idziemy kąpać ok 20,zasypia przed 21,czasem po zazwyczaj jak długo się bawi w wodzie...Dzisiaj poszalał z mężem i dobre 20min się bawił,a mi za ten czas pół godziny M jak miłość uciekło.Jutro powtórka mnie czeka. Mój tak czy tak ma drzemkę w żłobku przez tydzień.On jednak przed 6 wstaje to koło południa już jest jednak zmęczony. My też tylko 40min byliśmy wczoraj bo on przeziębiony,kaszlący więc nie chcialam przesadzić a widziałam że też ledwo idzie taki zmęczony ale jak go pytałam czy pójdzie spać to twardo mówił że nie! a jak przyszliśmy to się napił i zasnął w ciągu 10min :) Ewelina.Sz super od czasu do czasu taki spacer we dwoje sobie zrobić ;) My pewnie po 10 kwietnia pójdziemy gdzieś we dwoje bez synka.On pewnie chętnie z babcią zostanie....Dla rodziców też się należy chwila bez dzieci,taki oddech może krótki ale zawsze jakiś ;) A my za to po pracy na nic siły nie mieliśmy dzisiaj i odpuściłam spacer.Jutro nadrobimy bo mam wolne.Ma być jutro też ładnie więc nic na siłę.Cały dzień stałam i moje nogi błagały żebym usiadła na dłużej....masakra...

2017-03-27 21:30

My dzis jak wyszlismy po 15 tak wróciliśmy o 18.30. Jestesmy u tesciow i tesciowa poszla z corka a my z mezem na zakupy i przy okazji mala wędrówka po "naszych" stałych trasach gdy zaczynaliśmy randkowac i przyjeżdżalam do meza;) Powspominalismy, zrobiło sie romantycznie. Dawno nie spacerowalismy sami, fajnie tak od czasu do czasu:) Po czym spotkalismy tesciowa z córeczką po drodze i poszlismy dalej w miasto bo pogoda przepiekna, az się w domu nie chce siedzieć:)

2017-03-27 18:21

oh u nas tez piekna pogoda i caly dzien na sloneczku :) az sobie obtarlam cale piety :D

2017-03-27 16:55

My też dwa razy dziś na dworze, drugi raz z moją mamą i to nawet dwie godziny, aż mąż wrócił z pracy. Piękne słońce

2017-03-27 14:43

Ja chętnie wybrałabym się gdzieś w góry, ale nie wiem gdzie nie będzie tłumów. Wiem jedynie, że Zakopane na pewno odpada, możecie coś polecić? Tatry, ewentualnie Bieszczady :)

2017-03-27 11:01

Nasz Oskaro wczoraj 2 razy był na dworku. Popołudniu z babcią i o 17 wyszedł z nami. Szkoda było marnować taki piękny dzień. Dzisiaj także cudnie na dworku więc się wybierzemy ;]

2017-03-27 10:41

Darka a o której idzie spać na noc? Mój odkąd nie śpi w ciągu dnia to zasypia szybko. Fatalna pogoda była tylko 3 na plusie, ale i tak dzień się udał z tego co piszesz. My wczoraj wieczorem godzinę na dworze i z płaczem do domu ale już było po 18:30 i zimno sów zrobiło. Dziś za to już na dworze, mała śpi a Arek dogląda drzewa w drewutni i kwiatki ma rabacie

2017-03-26 22:19

Ewelina.Sz super taki dzień spędzony na dworze a nie ciągle w domu bo zimno i mrozy. My byliśmy dzisiaj na spacerze ale krótko bo 40min tylko.Nie chciałam przesadzić za długo na polu bo syn pokaszluje i żeby tylko go nie rozłożyło. Mój za to poszedł spać po 14....i prawie do 17 spał,ciągle chodziłam go budzić więc w końcu wstał...ale uspać go na noc graniczyło z cudem...Przeczytałam mu 3 bajki i dalej nie spał....W końcu się udało ;)