Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11937 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-03-21 23:53

Darka czego to ludzie nie wymyślą , nie wiedziałam że coś takiego w ogóle istnieje :p nieźle hehe ale nie niee my jednak pozostaniemy na opcji - konieczny piasek :p może to tylko moja głowa ale będę czuła się spokojniej ;)) Silver średnio ciekawe, ale za to wspominamy do dziś :p tzn ja wspominam, mąż jakoś mniej chętnie nie wiem dlaczego :p

2017-03-21 23:15

Agn to nie ciekawe mieliście spotkanie z meduzą, a szczególnie twój mąż brrr... Darka u was pogoda dopisała, szkoda tylko ze nie mogłaś jej wykorzystać z synkiem, może w weekend będzie również ciepło:) u nas nie było słońca ale nie było też tak źle i wybraliśmy się we trójkę na godzinny spacerek:)

2017-03-21 23:08

agn_kaw są specjalne ochraniacze do raczkujących dzieci ;) hi hi nie wiem czy widziałaś na necie ;) No z dziećmi na kamykach nie bardzo,ale szczerze mówiąc tam było mnóstwo dzieci i nie przeszkadzały im kamienie :) A z meduzą u Was też nie ciekawie było....Dobrze że na recepcji mieli specyfik na poparzenia....My uważaliśmy na jeżowce znowu bo też baliśmy się że wejdzie nam w nogę ;) Pierwszy zakup w Chorwacji był parasol a drugi buty ;) Jak przyjechaliśmy do Chorwacji to lało,ale na wieczór było już przyjemnie ciepło.Wycieczka nam się super udała i pogoda była wymarzona....ale turnus przed nami nie miał tyle szczęście.Ponoć cały pobyt lało im.....

2017-03-21 22:27

Darka o mamo straszne :( Właśnie te buty to podstawa na takiego typu plażach My jedynie mieliśmy przygodę z meduzą, drugiego dnia wakacji męża tak koszmarie poparzyła jakaś dość spora, bo cały bok tułowia miał poparzony :/ Ale ich grecki specyfik pomógł od razu po pierwszej aplikacji , na szczęście mieli na recepcji ale wyglądało to okropnie :/ A i oczywiście dziękuję za namiary :))) Naszej dwójce mniej by przeszkadzały te kamyki, choć nie ukrywam że jednak wylegiwanie się na pisaku to prawdziwy relaks a kamyki no to już cóż poza urokiem wygoda średnia :p Ale wiadomo to nie wszystko :))) No i mały nie wiem czy do tego czasu ogarnie chodzenie a z raczkującym po kamykach no to jakoś tak kiepsko ;) MAM dziękuję :)

2017-03-21 22:10

U nas od wczoraj piękna pogoda ze słońcem i jest +14 stopni! :) Szkoda tylko że ja w pracy a syn w żłobku i brak możliwości spacerowania.Ciekawe jaki weekend będzie... agn_kaw my byliśmy w Chorwacji na wyspie Brać i tam mówili że plaża piaszczysta jest w miejscowości Bol.Wtedy była tam wycieczka dodatkowa ale my nie jechaliśmy.Poszliśmy zwiedzać i na kamienistą plażę.Nam to nie przeszkadzało ;) Oczywiście odpowiednie buty na kamienistej plaży obowiązkowo.Jak przyjechaliśmy to w pierwszy dzień na plaży jeszcze bez tych butów mąż poszedł do wody i stopę od spodu przeciął sobie z dobre 4cm....jejku jak mu się to źle goiło....

2017-03-21 13:14

Oczywiście, że są piaszczystą plaże, ale to bliżej Dalmacji

2017-03-21 09:46

Wydaje mi się, że tam sa tylko kamieniste plaże i trzeba w butkach się pluskać i chodzić po plaży.

2017-03-20 23:44

A u nas brzydko ale i tak wychodzimy ;) Dziewczyny mam pytanie o Chorwację, czy da radę znaleźć tam jakąkolwiek piaszczystą plażę? Nie wyobrażam sobie wakacji z młodym na kamieniach :/ dlatego priorytetem jest ten nieszczęsny piasek, ale w tamtych okolicach chyba nie bardzo, prawda?