Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11938 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-03-26 20:25

U nas dzis piekna pogoda. Tzn jesteśmy u teściów ale ogólnie u nas jest ladnie;) pol dnia bylismy na dworze i corka teraz padla ze zmeczenia i juz spi;)

2017-03-26 15:24

Silver90 pogoda wczoraj w Bielsku była kiepska bo wiało strasznie i było zachmurzone,no i tylko +3 stopnie....brrr!!!! Mimo wszystko wyjazd się udał ;) Obkupiłam się rzeczami dla synka :) już się suszą.Mój model :) :) :)

2017-03-26 01:37

Darka nie wiem jaka u was tam ma byc pogoda ale u nas nieciekawie jak zwykle na wschodzie pogoda nie rozpieszcza... Życzę wam udanego wyjazdu i oby tak częściej:)

2017-03-25 09:32

Agn, niedaleko Szybeniku jest taka mała miejscowość Skradin. Leży nad zatoka w miejscu gdzie rzeka Krka wpada do morza. Jest tam piaszczysta plaza :) Bardzo spokojna mala miescina, ktora polegała nam na wakacje z małym dzieckiem kuzynka, ktora jest pilotem wycieczek po Chorwacji i mieszka tez niedaleko :)

2017-03-24 23:36

Silver90 najbardziej ciekawi mnie pogoda w niedzielę, bo jutro jedziemy do Bielska do galerii więc tam spędzimy większość dnia,no i w figloparku chyba najwięcej.A w niedzielę jednak pójdziemy na dłuższy spacer przed obiadem więc łapniemy świeżego powietrza i będzie można obiad jeść :) agn_kaw przyznam szczerze że miałam te ochraniacze ale syn miał dość pulchną nóżkę jak raczkował i miał to opięte więc nie wykorzystałam tego w 100%. Na piasku można fajnie zamki porobić,babki i inne cuda a na kamykach już mniej.No ale co kto lubi.Mam znajomych co tylko do Chorwacji jeżdża i kupili małemu te buty to wody,taka mała nóżka i już miał swoje. Ewelina.Sz owszem nasze plaże są piękne ale w sezonie bardzo tłoczne i na pogodę trzeba trafić.

Konto usunięte

2017-03-22 08:36

Sama brałam pod uwgę CHorwację ale na razie mam zbyt małe dzieci aby z nimi jechać.Moze jak będą starsze to się wybierzemy jednak obecnie mają 2 i 3 lata. I jednak wole spędzać wakacje w kraju.Szczgólnie,że nad morze mam bliżej a taka podróż będzie o wiele mniej wyczerpująca dla dzieci. Zarezerwowaliśmy sobie własne mieszkanie nad morzem. Opcja nawygodniejsza jeśli ma się dizeci z racji obecności kuchni ( mozna samodzielnie przygotować coś do jedzenia a nie korzystać z gotowych rozwiązań): http://www.dhapartamenty.pl/ Mieszkanie bukowaliśmy na tej stronie.

2017-03-22 08:26

O matko masakra z ta meduza:/ Dobrze ze w recepcji Wam pomogli. Pewnie mieli dużo takich wypadkow i dlatego zaopatrzyli sie w takie środki. Jednak w Polsce bezpieczniej, no i te nasze piękne plaże;)

2017-03-22 07:33

Może to Ci się spodoba, jest to coś awangardowego od codzienności i możesz zwiedzić co tylko chcesz, nawet jakieś zabytki w bliskiej okolicy. Poczytaj o urban exploration http://obk.pl/podroze-niekonwencjonalne-poznaj-urban-exploration/ ja przyznam, że natknęłam się na ten artykuł całkiem przypadkiem, ale pomysł bardzo mi się spodobał i myślę, że dla Ciebie też może być to fajny pomysł, jeżeli jesteś znudzona normalnymi wycieczkami ;)