Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11936 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-03-28 22:02

Też chętnie pojechałabym do Zakopanego bo już lata świetlne tam nie byłam. Grimper ja też zjeżdżałam na tym ślizgu jak miałąm 8 lat i pamiętam ze to było super więc nic dziwnego ze nie mogłaś małej wyciągnąć stamtąd ;)

2017-03-28 15:18

Ja juz dawno nie byłam szkoda mi tęsknię bardzo za łaženiem po górach, Darka mój wytrzymuje czasami od 7:00 do 23:00 jak mu się pozwoli

2017-03-28 14:23

Grimper uwielbiam Zakopane.Moja teściowa była tam na wakacje tydzień temu z córką (siostrą męża).Zdjęć dużo zrobiły i odpoczęły.... Mama_Arka_Martynki nie wytrzymałby bez drzemki.Jak wtedy zasnął na nocniku bo taki zmęczony był ;) rozumiem jakby wstawał po 8 to z pewnością by wytrzymał do19.No ale teraz nie ma szans. Teraz właśnie ma drzemkę po wyczerpującym spacerze :P

2017-03-28 12:49

Grimper zazdroszczę uwielbiam Tatry. Darka no tak, jeśli niuniek wstaje przed 6:00 to faktycznie drzemka potrzebna

2017-03-28 07:20

Lubię Zakopane, lubię Krupówki Często tam są tłumy. Na Gubałówce byłam, ale nie zjeżdżałam. Musi być super. Nie byliście na Kasprowym? Cudnie tam.

2017-03-27 23:11

Wróciłam z Zakopanego, powiem Wam ze pogoda i tam rozpieszczala. Było cudnie, góry w pełnej okazałości bez mgly i chmur, nie było tłumów, nie udało nam się tylko skoczni zobaczyć z bliska, bo za późno przyjechaliśmy. U Kowala nie znalazłam, jedliśmy m in w Dobra Kasza Nasza- pysznie, a drugiej nie pamiętam, było słabo, postaram się znaleźć paragon, zeby podać nazwę. Próbowaliśmy też burgerow ze Steak House, są mega wielkie, ale smak nie jakoś nie powalil, może dlatego że nie przepadam za burgerami. Muzeum figur woskowych i labirynt luster świetne, posmialismy się tam. Świetna sprawa to ślizg koło dolnej stacji kolejki na Gubałówke, nie mogłam mojej 5 latki wyciągnąć stamtąd ;) Część atrakcji nie była dostępna, bo nie sezon, ale z moja dwojeczka będąc tylko na weekend i tak nie zdążyliśmy skorzystać z tego, co dostępne.

2017-03-27 22:41

Silver90 mi tam pogoda nie straszna ;) Najważniejsze jest dobrze się bawić i sobie nie żałować ;) Z rana u nas było -1 a po południu +17....i jak tu sie ubrać? Wozić ciuchy w samochodzie i się przebierać po pracy? masakra jakaś

2017-03-27 22:39

Darka ważne że wyjazd się udał bez względu na pogodę:) U nas dziś była piękna pogoda ale co z tego jak wiatr był, wkurza mnie to... Ewelina fajnie spędziliście razem czas z meżem, każdemu by się to przydało:)