Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11939 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-02-08 23:19

Darka ale masz fajnie, do Czech tak blisko też bym tak chciała ale u mnie to planuje się miesiącami.

2017-02-08 22:58

W wakacje jedziemy na ślub mojej siostry w okolice Częstochowy.Tam będziemy z pewnościa na tydzień a potem powrót do domu i rzeczywistości. Marzą nam się wakacje za granicą ale to nie w tym roku....Może kiedyś....w sumie do Czech mamy 15 min drogi od domu :) Może pojedziemy chociaż do Pragi a w któryś dzień do ZOO w Ostravie. A co do walentynek jedziemy do Bielska do laryngologa z synem więc nie będzie możliwości na romantyczną kolację we dwoje.Nie ma szans.....A co kupić mężowi kompletnie nie mam pomysłu.

2017-02-08 21:52

No właśnie nie, już wczoraj myślałam, że mąż zaprasza mnie na uroczystą kolację do kawiarni a on na to, że dostał tylko ulotkę jak kupował ciastko.

2017-02-08 21:27

Będzie skakał na pewno z instruktorem samego nikt by go nie puścił. Jeśli chodzi o paintball to znajomemu kupiliśmy na urodziny godzinny laserowy paintball i mają iść razem z mężem. Mnie takie rzeczy nie kręcą wolała bym pójść do restauracji i popróbować coś nowego :)

2017-02-08 21:12

My z mężem chcieliśmy wybrać się na peintbal poszalec trochę :-) miałam to w planach na walentynki taka mała rozrywka dla nas ale w obecnej sytuacji ten pomysł totalnie odpada .... Buuuu a Wy kochane jakie macie plany na walentynki ???

2017-02-08 20:24

A będzie skakał sam czy z instruktorem przypiętym razem

2017-02-08 18:36

Zamarancza to nie zastanawiaj się tylko zbieraj po cichu pieniążki i daj mu taki prezent o jakim od dawna marzył. Myślę, że będzie Cię nosił na rękach. Jednak to wielka miłość a on jest mega szczęściarzem. Zresztą zanim dojdzie do skoku to będzie jeszcze musiasł przejść odpowiednie szkolenie - to nie jest tak hop - siup.

2017-02-08 16:26

Oooo świetny pomysł. Ja myślałam na okrągłe urodziny dla swojego lot balonem ale drogi, oni decydują kiedy gdzie itd więc zrezygnowałam. Gratuluję odwagi, ja za nic bym nie wyskoczyla :)