Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11941 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-02-09 22:38

Darka po tym co napisałaś to do wakacji nie wytrzymam - muszę męża namówić na majówkę a w wakacje pojedziemy drugi raz.

2017-02-09 22:01

U nas w mieście raz w roku pod koniec czerwca jest Święto Trzech Braci obchodzone razem z Czeskim Cieszynem.Wtedy są 3 dni pijaństwa i pysznego jedzenia,występów,kabaretów i atrakcji dla dzieci.No i oczywiści koncerty gwiazd :) Do Czech chodzimy też na pizzę i sushi bo mają pyszne :) My do Pragi mamy plany jechać :) Byłyście kiedyś w Ochabach? Tam jest stadnina koni i dom do góry nogami,oceanarium,dzikie gady :) i krokodyle też :) Oczywiście dużo atrakcji dla dzieci jest.Byliśmy tam w październiku :) super widoki,mały się wyszalał i spał potem całą drogę w aucie,potem tylko go przebrałam przez sen,dałam pić i tak całą noc przespał.

2017-02-09 16:36

Ja w Skalnym Mieście nie byłam więc chyba zapiszę sobie na liście do odwiedzenia a Praga piękna - zabytkowa bo nie zniszczona podczas wojny.

2017-02-09 09:44

W skalnym mieście byłam jak byłam mała. Faktycznie piękne i wielkie, nie do ogarnięcia.. Byłam też w jakimś wypasionym basenie chyba... Jak Oskar będzie starszy to się tam wybierzemy na rodzinny weekend ;]

2017-02-09 09:27

My w tym roku planujemy w maju na weekend jechac w gory a latem na weekend nad morze. Musimy troche zapiac pas bo we wrzesniu mamy slub a kasy idzie.

2017-02-09 09:23

Praga przepiekna! Choć bylam 1 maja gdzie było mnóstwo ludzi, większość polaków;) No i bylo bardzo zimno, ale miasto przepiekne, jest co zwiedzać. Podobno noca jest jeszcze piękniej i mam nadzieję się o tym jeszcze kiedyś przekonac;) Skalne miasta w Czechach tez ekstra! Piękne widoki.

2017-02-09 08:51

Byłam w Czechach parę razy, a nigdy w Pradze, ale póki co z maluchem nie ma opcji tam pojechać. My na walentynki nie robimy sobie prezentów, za to kaskę wydany na ortopeda dla Oskara, bo wtedy wypada kontrola..

2017-02-08 23:29

Darka fajnie macie blisko do tego zoo ech ja na tym moim zadupiu wszędzie daleko, ale i tak bym nie zamieniła tej mojej WSI (nawet nr rejestracji takie są) Co do walentynek ja juz mam dla męża serce białe wiklinowe z kokardką tylko kokardeke musiałam dokupić czerwono białą kratę, bo była granatowo biała krata. Powiesze mu na zagłówku łóżka nad głową :) mała symboliczna rzecz