Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11935 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-02-07 23:15

Zamarancza świetny prezent! Ja skakałam :) Ochhhh aż mi wspomnienia ożyły jak przeczytałam. Mąż jeśli lubi takie sporty ekstramalne zapewniam Cię, że będzie przeszczęśliwy. Ja byłam i to było moim marzeniem. Tego uczucia nie da się opisać a wszyscy się ze mnie śmiali bo leciałam ja z moim tym "partnerem" z którym skaczesz w tandemie, jeszcze jedna para i 4 skoczków, którzy skakali sami mieli już kursy i mogli skakać sami. A śmiali się, że ja jako jedyna od bardzo długiego czasu się nie stresuje, śmieje się, rozmawiam z wszystkimi i nie mam ciśnienia. :) Polecam na prawdę i zbieraj pieniążki. Jeśli mogę coś zaproponować to weź wykup mężowi jeszcze skok z nagraniem - ja jak skakałam płaciłam 200zł za płytę ale pamiątka jest na całe życie. Grimper ja mieszkam niedaleko Wrocławia studiowałam tam 5 lat i powiem szczerze, że również uważam że jest pięknym miastem. :) Do Zakopanego nie dane było mi pojechać ale mam nadzieję, jeszcze tam trafić.

2017-02-07 21:43

Gimper ja tęsknię za chodzeniem po górach - może w wakacje się uda.

2017-02-07 21:38

Prezent super, zwłaszcza że lubi takie rzeczy. Ja odwagi nie mam, ale mój mąż też by chcial lub skoczyć na bungee. Kraków uwielbiam, miałam okazję go poznać od tej mniej turystycznej strony, bo kilkoro znajomych tam mieszka. Zwłaszcza nocą jest piękny. Choć moim ukochanym miastem jest Wrocław, to w Krakowie byłam częściej, także na odległość- mam 150 km, do Wrocławia ok 500. Do Zakopanego chce wrócić, jak dziewczyny podrosna, bo byłam jak starsza miała 9 m-cy i tylko na weekend, więc nie zdążyłam dobrze się rozejrzeć. Nad morze uwielbiam, bo wybieramy miejsca, gdzie można dużo zwiedzać- w dzień to robimy, na plażę chodzimy późnym popoludniem lub wieczorem, bo uwielbiam ten szum. Samo leżenie na plazy mnie nie kręci.

2017-02-07 20:50

Zamarancza moim zdaniem nie ma się czego obawiać:) A spełnienie marzenia męża jest super pomysłem! :)

2017-02-07 17:57

Mam nadzieję, że fajny. Mąż zawsze ogląda takie sporty ekstremalne to mówi, "ale bym chciał..".. Ja bym się mega bała, ale on lubi, lecz mam ciągle obawy, ze coś może pójść nie tak... Co sądzicie jest czego się obawiać?

2017-02-07 16:15

My z mężem nie mamy jeszcze planów na wakacje ale od poniedziałku zaczynają się u nas ferie i mamy zamiar pojechać na Mazury ewentualnie nad morze - małemu się trochę jodu przyda.

2017-02-07 16:01

Zamarancza fajny prezent :-) ja kiedyś też byłam maniaczką Morza ale jak pojechałam raz drugi trzeci w góry to je po prostu pokochałam a nad morzem to za przeproszeniem tylko na pupsku się leży , ja wole aktywnie spędzać czas

2017-02-07 12:59

No niby tak, ale wtedy nie będzie co zrobić z dzieckiem, więc wszystko wspólnie. Ja na rocznicę planuję kupić mężowi wypasiony prezent-skok ze spadochronem. Mam nadzieję, że uzbieram do tego czasu i się ucieszy ;]