Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11942 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-02-10 12:03

Ewelina to masz sentyment do Wrocławia. Zamarancza dzięki za podpowiedź ale zanim rusze w świat to dzieci niech podrosną. Na razie jak podkarmie wybieram się na spacer mąż w domu to pójdziemy we czwórkę

2017-02-10 11:28

To prawda Wrocław przepiękny. Kiedyś często tam byłam, teraz tylko od czasu do czasu u szagierki bo tam mieszka. W jednym z Wrocławskich klubów poznalam mojego męża:)

2017-02-10 10:50

Mama Rynek Wrocławski jest piękny, ale we Wrocławiu odwiedź obowiązkowo Ostrów Tumski, Wyspę Słodową, Panoramę Racławicką, Pergolę i Halę Ludową ;] Ja kocham te miejsca ;]

2017-02-10 10:48

Ja jakoś nie przepadam za zamkami czy ruinami, ale piękne rynki jak Wrocław, Kraków posiedzieć nasycić się widokiem kamienic super sprawa. A najbardziej lubię połazić po górach ale na trochę musiałam spasowac ale jeszcze tam wrócimy we czwórkę

2017-02-10 09:28

To prawda Dolny Śląsk ma pełno pięknych miejsc. Ja lubię takie małe miejsca historyczne do zwiedzania jak Klasztor w Lubiążu, księstwo Świdnicko-Jaworskie czyli Świdnica-Jawor-Swiny-Bolków. W Ksiażu bylismy z córka latem i te tłumy ludzi zniechęcają:/ Tak samo w Czocha. Ostanio bylam tam bedac w ciąży, byly tłumy i upał i prawie mdlalam i szybko wrocilismy do domu;)

2017-02-10 07:41

Kasiu podałaś sporo propozycji. Dodam: zamek Grodno, zamek w mosznie, Wrocław cudne miasto, można iść szlakiem krasnali.. :)

2017-02-10 07:40

Kasia, tak na Dolnym Śląsku jest co zwiedzać. Ale na Kolorowych jeziorkach nie byłam, gdzie to jest ?

2017-02-09 23:50

MAM na pewno nie będzie sam skakał mąż Zamaranczy. Nikt go samego nie wypuści bo nie ma kursu. Skalne miasto potwierdzam jest przepiękne. I ja polecam atrakcje Dolnego Śląska. Zwiedzałam już chyba większość bo mam bardzo blisko. Kolorowe jeziorka warto zobaczyć dopóki są bo mój brat coś wspominał że wysychaja, twierdzą w Kłodzku, Błędne Skały, zamek w Książu, zamek Czocha, twierdzą srebrna Góra. I wiele innych. :)