Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11945 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-02-11 13:48

Wczoraj w "jeden z dziesięciu" było pytanie właśnie gdzieś Polsce powstało afrykarium, chciałabym je zobaczyć

2017-02-11 12:00

Ja uwielbiam takie historyczne zabytki, tajemnicze miejsca. Jak gdzieś bardzo mi się podoba to zaraz czytam o tym miejscu, historii itd, wyszukuje wszystkich informacji. Mój mąż tez to lubi wiec pod tym wzgledem sie dobraliśmy i sporo zwiedziliśmy takich zamków i innych obiektów historycznych:)W kilku miejscach byliśmy już z córką ale ma chorobe lokomocyjna więc nie możemy sobie na wiele pozwolic. Nie chce jej męczyć a jest za mała na dostępne znane środki lokomocyjne. Lubie zarówno gory jak i morze, choc nie jestem zwolenniczka leżenia i opalania sie na plaży. Wole spacery wzdłuż plaży albo po mieście. Mieszkam w domku jednorodzinnym z dużym podworkiem więc moge opalac sie do woli;) Więc po co marnować czas na opalanie nad morzem;)

2017-02-11 07:40

To mamy tam całkiem niedaleko, trzeba się wybrać wiosną lub latem. Parę lat temu pojechaliśmy do Zakopanego na początku listopada, pogoda była piękna a ludzi malutko.

2017-02-11 02:12

Moona Rudawy Janowickie http://kolorowejeziorka.pl Wrocław jest piękny to fakt.:) Ewelina w Książu czy na zamku Czocha faktycznie trochę osób się kręci ale warto pojechać i zobaczyć. Polecam jeszcze podziemne miasto w Osówce i jaskinie niedźwiedzia.

2017-02-10 22:45

Osobiście nie lubię zwiedzać jakiś skamielisk czy zabytków typowych w miastach.Jakoś mnie to nie kręci.Wolę zobaczyć atrakcje miast takie największe bez zagłębiania się. We Wrocławiu podoba mi sie rynek,fontanny i okolice.Bez zbędnych atrackcji.No chociaż Panorama Racławicka to cudo,nie powiem.... Zoo też fajne miejsce ale jakieś muzea czy zabytki zwiedzać to nie do mnie.Tak samo jak Góry Świętokrzyskie.Dla mnie nuda....nie lubię po górach chodzić,pewnie dlatego że tu mieszkam...wolę nasze morze....

2017-02-10 13:35

Oo tak ZOO pięknie modernizuja i jest co tam pooglądać. Piękne afrykarium, oceanarium, motylarnia, Zakopane jest super, ale ludzi rzeczywiście full..

2017-02-10 13:32

We Wrocławiu obowiązkowo dla dzieci najczęściej odwiedzane zoo. Jeśli chodzi o moje plany na wakacje to marzy mi się Zakopane.Tylko obawiam się tych tłumów.Rzecz jasna nie będziemy zdobywać szczytów,ale spacerować w Dolinie Chochołowskiej czy Kościeliskiej(ewentualnie Gubałówka). A na 1-2 dni może jeszcze uda się pojechać nad morze,aby zanurzyć stopy w lodowatej wodzie. A jak będzie to się okaże,bo wszystko zależy od urlopu męża.

2017-02-10 12:48

Ja mam do Wrocławia pół godzinki autem. Teraz rzadko tam bywam, ale go uwielbiam