Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11949 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-03-16 10:37

Zamarancza są parawany ;) A na plaży to najlepiej z maluszkiem z rana albo popołudniu jak już mocno słońce nie świeci. Jak masz taką blokadę to wybierzcie mniejszą miejscowość gdzie nie ma tłumów na plaży.

2017-03-16 10:08

Ja kocham morze. Uwielbiam! Ale niestety mam jakąś blokadę. Nad morzem muszę mieć strój, a po ciąży nie akceptuję ciała, więc raczej nie zdecyduję sie na rozebrania na plaży..

2017-03-16 09:49

Zamarancza nie tylko Ty nie masz pomysłu, ja również nie mam...... Pewnie niedługo to nic wolnego nie będzie. Bo ludzi nad nasze morze jeździ coraz więcej. Katarzyna nad jezioro nie lubię jeździć bo tam jest dużo komarów. Spacery po lesie z dzieckiem odpadają za dużo kleszczy.

2017-03-16 09:45

Ja osobiście polecam wyjazd nad jakieś jezioro. Nie ma takiego "ścisku" jak nad morzem, a również jest ciepło, miło i przyjemnie. Zawsze można pobawić się w podchody, szukanie skarbów, chowanego.... no i różne zabawy w wodzie i w piasku :) A jak dziecko jest młodsze ... - długie spacery w lesie też są fajne! :)

2017-03-16 09:41

powoli czas się decydować co i gdzie na wakacje, a ja kompletnie nie mam pomysłu.. Niedługo porezerwują wszystkie miejsca w hotelach i nigdzie się nie pojedzie..

2017-03-16 07:02

Oj Darka dzięki kochana, ale letnie miesiące to sezon prac drogowych, a mój mąż pracuje w drogach, przetargi, pilnowanie wykonawców, jest tak obowiązkowy, że ciężko będzie bo namówić na urlop, a nawet jeśli to już ma plany na remonty przy domu, namówiłam bo na zrobienie mini placu zabaw dla dzieci , bo nigdzie nie a miejsca, więc podsunelam mu pomysł, żeby zlikwidować jeden zieleniec przesadzić krzewy a to miejsce przeznaczyć na piaskownice może huśtawkę ogrodową. Właśnie syn się przekręcał przez sen i dał mi rączką w twarz ech dzieci a córcia roi się w łóżeczku jakby miała mrówki w pampku

2017-03-15 22:29

Mama_Arka_Martynki może w porze lata się gdzieś wybierzecie nie daleko ;) Czego Wam życzę. W Zakopanem super sprawa ale my byliśmy w zimie jakoś 4 lata temu i byłam bez odpowiedniego obuwia i miałam dość drogi do Morskiego Oka....Nikogo nie interesowało że jestem nie przygotowana na takie wędrówki....gdyby mnie uprzedzili....Miałam 2 pary butów ale w trakcie drogi rozkleiły mi sie oboje i miałam potok w butach....to była masakra... Grimper_m23 dziękuję za propozycję ;) Z tym robieniem lizaków super sprawa.Syn jest miłośnikiem więc z pewnością taka słodycz by go skusiła ;) he he Muszę spisać sobie te miejsca żeby wiedzieć co i jak. A ta stołówka Babci Maliny daleko od centrum jest? A córeczka pewnie dobrze podróż zniesie....zawsze obawy są a może akurat ;)

2017-03-15 21:38

Ewelina fajnie mieć takie miejsce pełne wspomnień :)