Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11952 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-03-15 21:32

Ja w Międzyzdrojach bylam pierwszy raz z mezem, gdy bylismy para od 4miesiecy:) Nasze pierwsze wspólne wakacje Najpiekniejsze dla mnie;) od tamtej pory bylismy tam chyba z 5 razy jeszcze i to zawsze w tym samym miejscu! To jest Nasze miasto. We wrzesniu bylismy tam z Hania i nie bylo innej opcji, żeby pierwszych wakacji nad morzem Hania nie spędziła w Międzyzdrojach:) Szczególne miejsce na zawsze:) My wlasnie dzis się zastanawialismy gdzie jechać i kiedy. Ja bym chciala troche w góry i trochę nad morze. Nie za daleko przez chorobe lomomycjna corki, Miedzyzdroje mamy najbliżej, ale nie wiem co zdecydujemy.

2017-03-15 21:30

My jeszcze nie wiemy gdzie pojedziemy na wakacje, nie mam pomysłu.

2017-03-15 20:08

Oj ja z Miedzyzdrojami tez mam kilka bardzo waznycjh i pieknych wspomnien :D Tam po raz pierwszy sobie uswiadomilam ze kocham mojego (teraz juz) meza... :) (Wtedy byl tylko kims kogo znalam od 1,5 miesiaca ;) ) Takze tak, Miedzyzdroje jak najbardziej ♡ My w tym roku jedziemy nad morze do Sarbinowa Morskiego, ale mysle czy nie wyskoczyc na chwile do Gdanska ... :)

2017-03-15 18:27

Michalina zgadzam się, że w Gdańsku jest magia. My też zazwyczaj z rana chodziliśmy na jarmark. Chciałabym pojechać w tym roku ale nie wiem czy się uda. W Międzyzdrojach byłam raz, pojechaliśmy sobie pospacerować.

2017-03-15 15:51

Zamarancza my spalismy 3 doby w Ibisie 5min piechotką na satrówke...znalezlismy mega okazje i naprawde wyszlo tanio! :) A polecam bo i pokoje fajne i pyszne sniadanka :)

2017-03-15 14:41

Ja nie pamietam w Krakowie nazw hoteli gdzie spalismy;) Raz bylam w gimnazjum na 3 dni a drugi raz z rodzicami, bratem i jego była zona, jakies 8 lat temu. Ale za kazdym razem podobało mi sie bardzo:) W Gdansku nie bylam nigdy ale z meza opowiadań wiem ze jest tam pieknie i to też moje marzenie aby tam pojechać:) Ja mam sentyment do Międzyzdrojów. Bylam tam wielokrotnie i uwielbiam to miasto,mam wiele pięknych wspomnien z nim związanych:)

2017-03-15 11:28

Zamarancza nie pomoge, bo zwykle spalam w akademiku albo u kolezanki ktora tam studiuje; raz tez nocowalismy w Ojcowie i pojechalismy zobaczyc Krakow. Moona, fajnie, ze tez tak czujesz co do Gdanska :) Moin zdaniem jest w nim jakas magia :D Jarmark Dominikanski tez fajne wydarzenie, choc ja nie lubie tlumow, wiec zwykle w jakichs malo uczeszczanych porach sie tam przechadzalam ;)

2017-03-15 09:02

W Krakowie byłam tylko na wejściu na Wawel, wracaliśmy z Zakopanego i mocno zaczął padać śnieg i nikomu nie chciało się zwiedzać więc zawróciliśmy i pojechaliśmy do domu. Gdańsk uwielbiam a szczególnie Jarmark Dominikański :)