Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11948 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-03-16 18:06

Zamarancza, tak teraz to praktycznie wszędzie tłumy, więc już trzeba coś szukać. Ale w mniejszych miejscowościach i tak mniej ludzi. Ewelina mój mąż mówi to samo:) Michalina najszybciej stój znajdziesz na necie, choć wiem, że ciężko kupić coś dobrze bez mierzenia.

2017-03-16 16:14

Dareczko Babcia Malina jest tuż przy rynku, dokładnie Ci nie powiem w którym miejscu musisz odbić, bo zawsze idę tam ze znajomymi Krakusami, ale koło 10 minut piechotka. Wpisz sobie adres na mapie. A lizaki rewelacja, moja córka była z przedszkola w takiej fabryce w sąsiednim mieście, była zachwycona. Michalina w Triumphie znajdziesz taki rozmiar, mam ten sam problem, może teraz po ciazach już szczupła nie jestem, ale kawał cyca mam od zawsze. W niedzielę robiłam zakupy bieliznowe i mam już miseczkę I... Więcej w ciążę nie zachodze, bo alfabetu mi braknie... Tu masz link do kilku przykładowych http://pl.triumph.com/kostiumy Zgadzam się, Gdańsk ma klimat. To chyba jedyne duże miasto nadmorskie poza Kolobrzegiem, które lubię. Zawiodłam się na Sopocie. Moje odczucie jest takie, że jak ktoś jest nastawiony na drogie hotele ze Spa, to ok, ale dla zwykłego człowieka w zasadzie nic ciekawego tam nie ma, nawet klimatu. Za to wszędzie tłumy ludzi.

2017-03-16 14:42

Szukalas w necie? Mozesz sobie skompletowac osobno górę i dol. Przeciez nie musi byc w jednym kolorze;)

2017-03-16 14:02

Ale raczej nie będzie takich dużych miseczek w tych sklepach. Jedyne co mi przychodzi do głowy to sklepy z bielizną, ale tam będzie drogo niestety :( Jakaś Triumph, Intimissimi..

2017-03-16 13:14

Michalina to jesli mas ztaki problem to szukaj w HM, reserved, new yorker...tam mozna kupic oddzielnie gore i dol :)

2017-03-16 12:57

Dziewczyny, a propos stroju kapielowego... GDZIE KUPIC?! Mam ogromny problem bo jestem szczupla, ale mam duzy biust, po porodzie jeszcze wiekszy;jeszcze karmie wiec pewnie tez od tego... w kazdym razie nie mam pojecia gdzie dostane jakis kostium. Juz nawet nie marze o bikini bo pewnie nigdzie nie dostane gory od bibini w rozm 65G, ale chociaz jakas fajna jednoczesciowka...? Ladna, nie za miliony monet... Znacie cos?

2017-03-16 12:14

U nas tez dylemat...maz jakos sie w to nie angazuje oczywiście tekst typu "Ty zalatw, pomysl,spakuj ja Nas zawiozę gdzie chcesz..." I tyle pomocy z jego strony. Ja mam zbiornik wodny za domem i nigdy nie była to dla mnie atrakcja mimo ze zawsze wszyscy mi zazdroscili ze mieszkam nad jeziorem;) Nawet moj maz się tu wprowadzając myslal ze będzie codziennie chodzil plywac a jak pójdzie raz w roku latem to jest cud;) Tak samo pewnie maja ludzie mieszkający nad morzem czy w górach. Jak mieszkasz tam gdzie jest atrakcja to dla Ciebie atrakcja to nie jest. Co do komarów to prawda, u nas tez mamy z tym problem:/ Ja chce nad morze, tylko nie wiem co konkretnie. A ja właśnie lubie tłumy nad morzem, gdy coś sie dzieje. Male miejscowości nadmorskie to nie dla mnie;) We wrześniu bylismy w Międzyzdrojach i po sezonie bylo mi tam za cicho i pusto;) Lezenie i smazenie sie na plaży to tez nie dla mnie bo mam od tego swoje podworko. Musi byc duzo do zwiedzania, ładne widoki i miejsca na dłuuuuugie spacery;) I blisko Dolnego Śląska;) Co polecacie?

2017-03-16 10:45

Teraz nad morzem to chyba wszędzie masa ludzi. Byłam w grzybowie. Niby malutka wioska, wręcz nic tam nei ma, a tłumy były...