Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11947 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-03-17 22:48

Niestety ale teraz nad polskim morzem sa ceny niw do przyjecia. Moi znajomi co rok jezdza do Chorwacji bo nawet z dojazdem wychodzi ich taniej z cala rodzina niz tu w Polsce

2017-03-17 21:12

Ja jestem bardzo zniechęcona do naszego morza, choć jest piękne. Ale te tłumy, zajmowanie miejsc parawanami o 6 rano, drożyzna w knajpach skutecznie mnie odganiają... Już wolę jechać gdzieś na wieś, lub na działkę w góry, gdzie jest cisza i spokój. A wakacje nad morzem owszem, ale zagranicznym ;) Parę lat temu bylismy w Bułgarii, mielismy pobyt bez wyżywnienia i ceny w restauracjach były wręcz śmieszne. Za wypasioną kolację dla 2 z napojami i taką iloscia jedzenia, że chciało nas rozerwać zapłaciliśmy 60 zł. I to był nasz najdroższy "wypad" do knajpy ;)

2017-03-17 18:45

Jeśli chodzi o wakacje to rok temu byłam z mężem w Kołobrzegu na Festiwalu Sunrise i to co zobaczyłam na plaży prawdziwy szok, tyle było parawanów że cały urok plaży znikł, masakra:/ Zamarancza figury po ciąży nie mam idealnej i uważam że nie powinnyśmy przejmować się tym jak wyglądamy, na plaży ludzie moze zwracają na to uwagę ale przecież jest tak dużo tego tłumu, że nie nikt by cię palcem nie wytykał:) Michasiu niestety nie pomogę, sama kupuję w sieciówkach typu House i nie widziałam tam dużego wyboru w rozmiarach:/

2017-03-17 16:25

Natka bo D sprawiają wrazenie sporych w stosunku do reszty rozmiarów, ale chyba jeszcze nie spotkałam w sieciowce powyżej D. Michasia mam 75, w niektórych modelach 80. Przed 1 ciąża miałam 60-65F przed drugą 65-70G. Od wieu lat kupuje biustonosze w Triumphie, bo z tym rozmiarem jeszcze do niedawna nierealne było kupić w jakimś sklepie w Polsce, zawsze pod były minimum 80. Od jakiegoś czasu pojawiają się tańsze, kupiłam kilka i niestety moj biust wygląda w nich fatalnie, nie trzyma się tam, gdzie powinien, co skutkuje bólami pleców i ramion. Traktuje to jako inwestycje w swoje zdrowie. Kostium kupuje sporadycznie, więc ten wydatek nie jest zbyt częsty. Znalazłam Ci na allegro taki http://allegro.pl/wyprzedaz-kostium-kapielowy-kris-line-65g-m-i6695571735.html Niestety jak narazie tylko jeden, może bliżej wiosny będzie większy wybor, bo jak szukałam dla siebie 2 czy 3 lata temu było sporo w tym rozmiarze.

2017-03-17 15:20

A mi sie wydaje ze w takich sieciowkach wlasnie sa dosc spore biustonosze wiec moze cos sie tam znajdzie

2017-03-17 12:25

Michalina-1992 ja mam też dość duży biust bo raczej C/D zależy od sklepu.Ja kupiłam w galerii w sklepie Clodi i duży wybór miała pani i po przecenach były więc kupiłam po sporej obniżce. W innych sklepach nie widziałam na siebie stroju. Zazwyczaj są same małe rozmiary.... Grimper_m23 w takim razie jak będziemy w Krakowie musze koniecznie tego poszukać ;) Synek mój ostatnio strasznie jest za lizakami więc taka atrakcja pewnie by go zainteresowała ;) a potem jaka radość jedzenia ;)

2017-03-17 10:44

Oczywiście źe w necie, ale nie wiem gdzie szukać... patrzyłam na bonprix ale nic tam nie znalazłam ciekawego. Triumph niestety nie spełnia warunku "nie za miliony monet" :P Biustonosz mam teraz z Esotiq, popatrzę czy nie mają przypadkiem też kostiumów, ale na razie jakoś wyrzuca mnie z ich strony... Agn_kaw, Novella wygląda bardzo obiecująco, dzięki wielkie! Co prawda obwodu 65 nie mają, ale może akurat 70 będzie dobra :) Grimper; I?! To jest już co nosić ... ale obwód pewnie trochę większy? Bo mnie z kolei spory problem sprawia zbalezienie czegokolwiek z obw. 65... Dzięki dziewczyny, jakby Wam coś w oko wpadło czy się przypomniało to dajcie znać - na basen chcę iść z córką znowu, a kostiumy wszystkie za duże, za małe, niepasujące.

2017-03-16 23:36

Dziewczyny na większe biusty mają w Novella, tam chyba do G byly niektóre modele. W sieciowkach fajne jest to ze można osobno wybrac górę i dół, ale nie ma co marzyć o dobrym podtrzymaniu dużego wyposażenia ;)