Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Pomysły na wakacje 2017?

Data utworzenia : 2016-12-22 16:33 | Ostatni komentarz 2018-08-08 09:45

marta.cis

11954 Odsłony
404 Komentarze

Wiem, że czasu jeszcze sporo ale...chcę w wakacje zrobić coś fajnego a zarazem innego, nie chcę już jechać nad polskie morze, które ostatnio jest przepełnione.

2017-03-15 09:02

Ja nigdy nie byłam w Krakowie. Jakoś się wybieram i jak macie jakieś godne polecenia hotele tam to może się wybiorę? :D

2017-03-15 08:59

Kurcze a mnie jakos Krakow nie zachwycil, no nie wiem. Ladne miasto i wspaniala historia, ale nie zakochalam sie. Natomiast swego czasu uwielbialam Gdansk :)

2017-03-14 16:17

Ja bylam w razy w Krakowie i również sie zakochalam! Czuc klimat tego miasta, nie dziwię sie, ze przyciaga takie tłumy.

2017-03-14 15:30

Zazdroszczę Krakowa i Zakopanego dziewczyny. Ja póki co na razie się nie ruszam na wycieczki. Fajna sprawa z robieniem lizaków

2017-03-14 13:25

Dareczko spytalam znajomą z Krakowa co może polecic ciekawego, wysłała mi link do takich atrakcji: Ogród Doświadczeń im. Stanisława Lema, Aleja Pokoju 68 - rozległy park pełen drzew i urządzeń do eksperymentów z dziedziny mechaniki, akustyki i optyki. A dla najmłodszych wielki plac zabaw z kalejdoskopami, gongami, równoważniami. Fabryka Cukierków - mały sklepik na ul. Grodzkiej, gdzie można samodzielnie zrobić lizaka, np. w kształcie smoka. Park Trampolin Arena 3D, ul. Centralna 41A. Na obiad polecam iść do Babci Maliny na Slawkowskiej 17, duże porcje smak domowy i najlepszy kompot, jaki w życiu piłam. Mam nadzieję, że to sie nie zmieniło od mojej ostatniej wizyty. My za 1.5 tygodnia jedziemy do Zakopanego na weekend, ciekawe jak moja mała maruda zniesie podroz

2017-03-14 12:57

ja nie znam niestety....ale zazdroszcze Karkowa, bylismy z mezem 2 lata temu na wakacje, on po raz 1 ja 2 raz i na nowo zakochalam sie w tym miescie :)

2017-03-13 22:11

Dziewczyny znacie jakieś atrakcje w Krakowie dla dzieci? Z mężem wybieramy się w weekend majowy ale chcemy żeby syn miał jakąś rozrywkę coś typu figlopark.Bo zwiedzanie miasta dla dziecka nudne a ja dawno już tam nie byłam to z chęcią sobie pospaceruję po rynku i okolicach.

2017-03-13 22:07

Mam nadzieję, że nie odbiegnę daleko od bieżącej dyskusji, ale zastanawiałyście się jak można daleko podróżować z małym dzieckiem. Więc powiem Wam, że się da i jest super :D Jak córcia miała niecałe 10 mcy pojechaliśmy w drugiej połowie września do Włoch w pobliże Wenecji. Fakt, że podróż na noc, żeby mała przespała, ale nie żałuję. Super ośrodek - każdy apartament z aneksem kuchennym, więc nie trzeba się martwić o jedzenie dla malucha. Poza tym mnóstwo terenów do spacerowania, nadmorska kilkukilometrowa promenada. Rewelacja! Wykupiliśmy dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne, bo to nasze z NFZ niewiele pokrywa, koszt za 3 osoby to było chyba 130 zł. No i pogoda pewniejsza niż nad naszym morzem ;)