Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22911 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-07-15 13:00

Ja Monia jem przewaznie dorsza, makrele i mintaja...ale ostatnio rzadko... No ja tam teraz zajadam sie kalafiorem i fasolka szparagowa bo sezon:) dzisiaj sprobuje wcisnac w siebie kurczaka troche bo ma zelazo w sobie a od pocz ciazy mnie na widok tego miesa mdlilo no ale co sie nie robi dla dziecka;) Tak kupilam sobie sukienke do tego buciki na plaskim obcasie zeby kregoslup nie bolal:) rano jutro tylko kosmetyczka fryzjer i mozna wyruszyc w podroz 70 km....;)

2016-07-15 09:24

nie, to nie ból od badania ginekologicznego. Tylko taki ból jak przy miesiączce. Mówiłam ginekolog o tym wczoraj ale już nie pamiętam co mi powiedziała na ten temat. W każdym bądź razie jak nie jest to jakiś silny mega ból to nic się nie dzieje. Ja jem jakieś buraki, ćwikły do obiadów. A co do ryb to tylko jem te w kostce już opanierowane mrożonki. A Ty jakie ryby jadasz? Mi teraz śledzie jakoś nie smakują. Nie wiem co jesc z ryb. Ty już pewnie na wesele sie szykujesz.

2016-07-15 08:30

Ja tez mam lozysko na przedniej scianie... Oj tyle co ja lekow biore to masakra... Najwazniejsze ze tsh mi spadlo.... Musze jesc jeszcze duzo ryb i burakow... Moze boli cie od badania ginekologicznego??

2016-07-15 04:50

Ja dostałam tylko tabletki dopochwowe i będę brała jod jeszcze przez kilka może kilkanaście dni i później tyle tabletek. Mi mówila żeby jeść dużo świeżych owoców i warzyw np. Szparagowke, marchew, jabłka itd. Mi spadają płytki krwi. Ale jest w normie jeszcze. Żadnych dodatkowych witamin mam nie brać. Łożysko mam przednie. A się obudziłam dzisiaj i mnie boli jak przy okresie ale wczoraj mówiła że wszystko jest w porządku. W sumie nie zdążyłam się jeszcze zapytać wielu rzeczy bo już tak późno było że mi z głowy wyleciało.

2016-07-14 22:26

No to fajnie ze wszystko ok. Ja jak narazie zadnych infekcji nie mam i mam nadzieje ze miec nie bede.... A bierzesz na to jakies leki?? Ja mam bardzo slabe wyniki morfologii i mimo ze biore zelazo to hemoglobina mi spada ahm..

2016-07-14 21:33

NO ja sie oczekałam i oczekałam kilka godzin ale udało sie że mnie przyjęła inna lekarka i jestem już spokojna. Co prawda mam grzybice ale reszta jest ok.

2016-07-14 14:45

No to fajnie co samemu to samemu sie.mieszka:) Ja wlasnie wrocilam.z.sor bo uderzylam.sie wczoraj w brzuch i wyszedl.mi siniak ale wszystko jest wporzadku...

2016-07-14 10:20

My szukamy mieszkania na wynajem więc póki co to nie mam co urządzać, ubranek jeszcze nie mam to nie mam co prac.