Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22915 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-07-19 10:15

Ja potrafie od 3 do 5 razy w nocy sie budzic siku ... Mi tez teraz jakos wygodniej spi sie na prawym boku choc staram sie to kontrolowac.... Ja Monia juz przed weselem tak ciagle podsypialam...

2016-07-19 03:12

Teraz może też jeszcze po weselu jesteś nie wyspana. Ja tak mam jak nie przespie cała noc to później kilka dni chodzę jakby mnie nie było. Teraz znowu w nocy pobudka, to już może być standard do końca ciąży i tego się obawiam. Budzę się w nocy i czuje pełny pęcherz, jednak jak idę to prawie nic nie mam moczu. I coraz częściej śpię na prawym boku.

2016-07-18 19:19

Ja sie ciagle taka ospała czuje ale lekarka mowi ze to przez moja anemie....

2016-07-18 12:47

Ja wizyta za 3,5tygodnia. Tak się jakoś ospale czuję dziś. Dobrze ze nie grzeje.

2016-07-18 12:00

Mozliwe... Mnie jak boli to poprostu biore no spe i sie klade na lewym boku. Zawsze pomaga. Jeszcze mozna wziasc ciepla ale nie gorącą kapiel.... Mnie przewaznie jak podbrzusze boli to jest to wina jelit... No a ja juz w czwartek wizyta u lekarza:D

2016-07-17 21:20

Myślę że nie. Dopiero mnie zaczęło boleć chyba dwa dni temu. Wcześniej nie miałam takich boli a właśnie najadlam się ostatnio wtedy na noc i chyba dlatego tak. Albo że stresu bo mieliśmy z mężem ostatnio wymianę zdań i już nie mogłam wytrzymać i wybuchłam płaczem na cały dzień. Teraz już lepiej bo mnie brzuszek nie boli tyle tylko że najedzona jestem, niby jedzeniem w domu robionym przeze mnie ale chyba nie takim jak powinnam.

2016-07-17 20:59

DorFryt ja to wogole w nocy spac nie moge ale za to w dzien mi sie spi idealnie;) Tak no wrocilam z wesela mimo mojego brzuszka to wytanczylam sie i wybawilam:) Rodzina sie smiala ze tak wywijam ze zaraz urodze na parkiecie;) Polozylam sie spac o 4:30 a wstalam juz wyspana o 8:00 nogi nie bola bo buciki na plaskim;)) Ale jak wracalismy do domu to w aucie mnie zmozylo i jak tylko weszlismy do swojego mieszkania to spac poszlam i spalam do 19 i nadal zmeczona choc troche prysznic pomogl.... Monia moze powinnas skonsultowac z innym lekarzem te bole brzucha??

2016-07-17 14:20

No ja dziś też noc bezcenna, obudził mnie ból brzuszka. Musiałam aż chodzić po mieszkaniu bo chyba tak mnie dzidzia musiała kopać chociaż nie czułam tego.