Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22914 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-07-17 08:42

To ja wczoraj zjadłam brzoskwinie na noc i spać nie mogłam. :-P Ale widzę po komentarzach że nie tylko ja nie śpię w nocy,..

2016-07-16 06:49

A mnie też pokusilo i na noc zjadlam nektarynke bo wcześniej nie miałam. Udanej zabawy.

2016-07-16 06:37

Jeju dzisiaj w nocy to mnie tak żołądek bolal bo na noc zjadlam nektarynke masakra... Teraz jest lepiej . moja tez sie wierci w nocy caly czas.... Ok dam znac a teraz lece pod prysznic i do kosmetyczki z fryzjerem buziole

2016-07-16 06:28

W nocy synek się wiecie. Narazie nic nie boli więc jest dobrze. Może nóżkami kopal i mnie bolało bo na usg w czwartek miał nóżki na dole. Daj znać jak już będziesz po weselu gdy już odpoczniesz jak było i jak znioslas zabawę.

2016-07-15 23:02

Ja z takimi bolami nie jechalam a tez mi sie zdarzaly. Wzielam no spe polozylam sie na lewym boku i przeszlo... Moze jelita Cie bola?? Jezeli to Cie niepokoi i bedziesz jutro odczuwac ten bol to mozesz pojechac niech sprawdza nic nie zaszkodzi a Ty bedziesz miala spokojne sumienie:))

2016-07-15 20:56

hehe... no pewnie tak, ale ja i tak teraz zwracam uwagę na to co jem. Dziś powiem Ci że w sumie brzuszek mnie boli prawie cały dzień. Rano to tak mnie bolał jak przy miesiączce. A teraz mnie boli ale inaczej, tak jakbym miała brzuszek pełny. Ty byś jechała na IP w takim przypadku? Nie jest to jakiś mega ból, Wczoraj mnie badała i wszystko było w porządku.

2016-07-15 16:11

A mi wlasnie kazala lekarka jest kurczaka ale bardziej unikac indyka bo to ma w sobie duzo antybiotykow.... Zreszta teraz wszedzie zwierzeta sa faszerowane czy to swinia czy indyk. Tak samo jak nie wolno jesc watrobki a ona ma najwiecej zelaza ale w ciazy nie wolno.... Monia gdybysmy patrzyly na to co wolno a czego nie to pewnie bylybysmy jedynie o surowej marchewce i to jeszcze dobrze wyparzonej bo moze byc z nawozem....

2016-07-15 13:21

Ja już nie jem drobiu. Bo mi mówiono że nie powinno się w ciąży jeść i dziecka też nie powinno się na początku drobiem karmić tylko już nie pamiętam dlaczego. Muszę się dopytać. A właśnie wcześniej jadłam tylko drobiowe kotlety i inne rzeczy z drobiu i to w dużej ilości ale od dwóch miesięcy ani kawałka.