Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22925 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-11-01 22:29

Pamela nic się nie martw jest to normalne zachowanie. Mój Synek też tak sobie mruczał. :) I to jest etap jej rozwoju.

2016-11-01 16:31

Pamela czytałam o tym i to jest normalne u dziecka w tym okresie rozwoju, ale jak Cię to bardzo niepokoi skonsultuj się z pediatra, a na pewno Ciebie uspokoi:)

2016-11-01 15:25

Pamelo wydaje mi się to nie groźne moja córeczka jak była malutka przez bardzo krotki okres po urodzeniu tez wydawała z siebie takie odgłosy ale z czasem.to zanikło

2016-10-28 22:02

Pamela moja jak się urodziła też wydawała takie jakieś dziwne dźwięki , nagraj to na telefon i pokaż pediatrze ,ja miałam tak zrobić ale nie zdążyłam , bo mała przestała te dźwięki wydawać , zanikły około 8 tż . Teraz też się wierci , wstaje , łazi po łóżku , czasem płacze w nocy na moment , przestaje i zasypia , i tak w ogóle śpi bardzo niespokojnie od urodzenia .

2016-10-28 21:36

Pamela moja Julia ma już roczek i dopiero teraz może od dwóch tygodni zaczęła mruczeć w nocy . Nie budzi się tylko tak chwilę zapłacze , wierci się po łóżeczku i co trochę coś tam mruczy i znów zasypia . Wcześniej nic takiego nie miała. Może po prostu się coś im śni i dlatego wydają takie dźwięki. Pytałam się pediatry i powiedziała żeby się tym nie przejmować. Więc u twojej Zuzi może też to być hmm naturalne.

2016-10-28 21:15

Czy wasze maluchy tez stekaly,mruczaly przez sen?? Nie wiem.juz czy malej cos dolega czy tez nie. Jak nie spi i jest na rekach to nic z siebie nie wydaje tzn.dzwieki a jak spi to wlasnie steka itd.?

2016-10-28 18:40

To dobrze, ze z tym brzuszkiem to chwilowy kryzys, też wiele dobrego słyszałam o tym termoforze i dlatego o tym wspomniałam:)

2016-10-28 08:30

Też myślę że mlaskanie może być od nadmiaru produkowanej śliny . Tak małe dziecko jeszcze nie potrafi połknąć jej lub wypchnąć jezyczkiem. A co do bolu brzuszka to skonsultuj to z pediatra . Moze mleczko już jej nie odpowiada. Może być również ze Zuzia zbyt łapczywie jadła i dlatego boli brzuszek. A tak poza tym to też mamy termofor z pestkami wiśni i i nas też zawsze pomaga i jest świetny.