Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22916 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-11-04 13:15

Pamela dobrze że trochę się uspokoiłaś tą wizytą. Teraz tylko czekaj na kolejną i ćwicz z córeczką:)

2016-11-04 12:30

No to super że spacer się wam udał. Dobrze, że u neurologa wszystko w porządku teraz pójdziesz w styczniu na kontrolę ale teraz nie musisz się już martwić. U nas w przychodni zawsze umawiają w innych godzinach zdrowe dzieci a w innych chore. Nie wyobrażam sobie, że miałoby być wszystko poplątane. Mam nadzieję, że Zuzia nic nie załapała i będzie zdrowa.

2016-11-04 11:52

Tak pojechalysmy wozeczkiem do lekarza a po lekarzu jeszcze z pol godzinki kolo bloku pojezdzilysmy bo mala tak slodko spała i skorzystalysmy ze sloneczka a teraz jak zwykle sie zachmurzylo:) A u neurologa jak na dzien dzisiejszy mala nie ma przykurczow w szyi ale.mam z nia cwiczyc. Doktor pokazala mi jak. Kontrolna wizyte mam w styczniu i wtedy bedzie wiadomo bo mowila ze dzieci do 3 miesiaca zycia nie maja jeszcze sztywnosci tej i to wychodzi ta asymetria po 3 mies. A jeszcze się zdenerwowalam bo wchodze do przechodni a tam same chore i przeziebione dzieciaki:( jakby nie mogli umowic osobno chore i osobno np z jakimis schorzeniami ehh. Oby moja nic nie zalapala:((

2016-11-04 11:24

Pamela myślę że jednak zdecydowałaś się na spacer i wg mnie dobrze. Tak na przyszłość godzina nie ma znaczenia o której wyjdziesz najważniejsze jest żeby Zuzia była ciepło ubrana i nie zmarzła. Tylko nie przegrzewaj Małej i daj znać jak po wizycie u neurologa.

2016-11-03 18:40

Wiem wiem ja dzisiaj przemarzlam do kosci spacerujac z Zuzka a ona opatulona spala w najlepsze:)

2016-11-03 18:01

Tylko uważaj na pogodę bo ta ostatnio jest nie doprzewidzenia . ;)

2016-11-03 17:50

Dokładnie, jeżeli pogoda będzie dopisywala to też bym wyszła, aby nie padało i mocno nie wiało. Taki spacer dobrze wam zrobi zresztą jak piszesz że jest to niedaleko to tym bardziej. Ubierzcie się tylko ciepło:)

2016-11-03 17:15

Przyszykowalam sobie wszystko do wozka:) ale rano jeszcze zobacze jaka bedzie pogoda.. Nie opłaca mi sie auta odpalac a przy okazji bedzie spacer zaliczony:)