Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Pazdziernikowe mamy2016

Data utworzenia : 2016-05-30 12:54 | Ostatni komentarz 2017-02-14 19:27

Pamela.Mokra

22908 Odsłony
754 Komentarze

Witam . Jestem tu nowa i wogole dopiero wdrazam sie w temat ciąża. Jestem aktualnie w 18 tyg i 3 dniu ciazy moj termin porodu wg OM to 29.10.2016. Jest to moja druga ciaza pierwsza niestety zakonczona poronieniem w 6 tygodniu. Jestem pełna obaw i stresów bo co chwila to mam inne dolegliwosci.. A jak tam u Was samopoczucie i wasze terminy. Pozdrawiam

2016-11-14 14:33

Pamela widzisz a tak się martwiłaś dzisiejszym dniem, super że wszystko dobrze i że przyjęcie udane:) Z tym obfitym krwawieniem jednak bym nie zwlekała, niby każda z nas inna ale jak duże masz te odchody i już tyle czasu minęło to bym nie zwlekała, może cię trochę straszę ale warto jednak to sprawdzić.

2016-11-14 12:10

Tak dla świętego spokoju zapytaj lekarza. Nie dziwie się, ze Ci słabo...przez tak obfite krwawienie nie bili Cie dodatkowo brzuch ? Jeżeli pojawia sie zawroty głowy to koniecznie musisz poprosić kogoś o pomoc przy małej.

2016-11-14 11:37

Dzieki Iwona przejrzałam i rzeczywiście kazda inaczej. Za tydz ide do gin to się zapytam bo zle sie czuje tak slabo przez to obfite krwawienie.

2016-11-14 11:04

To ten wątek http://lovi.pl/pl/forum/1/96/40

2016-11-14 10:56

Pamela u mnie nie było tak obficie ale może każda z nas inaczej jakoś ten pierwszy okres przechodzi...gdy za miesiąc będzie to samo to może przejdź się dla pewności do lekarza na kontrolę...z tego co kojarzę to Grimper chyba miała takie obfite miesiączki ale byś musiała poszukać w wątku "miesiączka/okres po porodzie" tam o tym pisała.

2016-11-14 10:37

Moje dziecko wogole nie plakalo przy pobieraniu krwi z zylki:)) Tak teraz o mnie to dziewczyny jestem w sr 6 tyg po porodzie a chyba dostałam okres bo brzuch mnie pobolewa troszke od 8.11 mialam plamienia ale od wczoraj to ze mnie leje sie niemilosiernie ze w nocy zalozylam podklad porodowy. Podpaska na godz daje rade... Nigdy tak obfitej miesiaczki nie mialam. I tu pyt czy u Was bylo podobnie czy mam sie czym martwic???

2016-11-14 08:09

Pamela ciesze się, że chrzciny się udały. U Ciebie malutka jeszcze dużo śpi więc nie dziwie się że spała :) ja chrzciłam córkę jak miała 6 tygodni to też nam cale chrzciny i imprezę przespała :) O dziwo u nas pięknie świeci słońce aż chce się oddychać i korzystać z takiego uroczego słoneczka :) I jest 4 C na plusie rześko ale fajnie. Trzymamy kciuki!!!!! Będzie wszystko dobrze :)

2016-11-14 06:57

Uff chrziny sie udaly;) malutka przespala cala msze jak i sam chrzest plus przyjecie:) obudzila sie tylko na jedzonko:)) Ja wlasnie koncze kawe, pojde sie ogarnac i malutka i do laboratorium a taka pogoda na dworze brrr..... Az nie chce sie wychodzic z takim malutkim dzieckiem.o tej porze ale dobrze ze to tylko do auta ;) moj szedl na 6 do pracy to przed oskrobal szybki wiec luzik;)) takze dziewuszki trzymajcie kciuki dzisiaj aby wszystko bylo ok. ;)