Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja MAJOWA 2019

Data utworzenia : 2019-06-06 10:24 | Ostatni komentarz 2019-06-22 13:26

Redakcja LOVI

3319 Odsłony
109 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki MAJOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestaw akcesoriów z kolekcji Indian Summer otrzymują:

AgataS1990
Agnieszka -1989
Aisa94
emmkao
Magicznypazur
Mama_Gratki
pati1990
paulina.leszczynska
Pcheła
Zamarancza

WYRÓŻNIENIE – Kubek niekapek Junior Indian Summer otrzymują:

A.Bakowska
aneta7734
dziubus2016
JustaMama
Kasiaa95
m.kuki
mamameg
moniczka7896
wasz.ka
Weronika.Cz 

Wszystkim serdecznie gratulujemy!
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,
Redakcja LOVI

2019-06-07 13:28

Dziewczyny ja nie chcę żebyście poczuły się urażone, nie chcę wskazywać jednoznacznie o jakie osoby chodzi, bo redakcja ma przecież do tego wgląd i liczę, że zostanie on wyjaśniony. Zgłosiłam tylko problem, bo uważam że nastąpiło zamieszanie po aktualizacji. Magicznypazur sama się do pomyłki przyznała, a że widzę również że w rankingu jest osoba, która nie uczestniczy w forum to uważam że niesprawiedliwym byłoby aby temat nie został poruszony. Chciałabym zauważyć, że nie czuję się pokrzywdzona, bo zostałam wytypowana do wyróżnienia. Mam oczywiście swoje zdanie co do jakości i wartości wypowiedzi innych użytkowniczek forum, ale uważam, że o tym decyduje Redakcja, zaznaczę przy tym że nigdy nie miałam o to pretensji.

2019-06-07 13:15

Od ponownego otwarcia forum minął już ponad miesiąc i troszkę się dziwię, że w wielu wątkach poruszamy temat jak ciężko poruszać nam się po forum, podajemy dokładne wskazania co powinno być poprawione i redakcja do dziś nie odpowiedziała na żaden z tych komentarzy... czasami czuję, jak by nasze oceny i sugestie nikogo nie obchodziły . ...... Co do oceniania to też czasami miałam poczucie niesprawiedliwego oceniania, ale nie mam wglądu we wszystkie wątki i wiem, że redakcja ocenia najlepiej jak się da i mimo, że możemy czuć się pokrzywdzone to najwidoczniej byli lepsi. Magiczny pazur jest bardzo pomocna, jednak nie wiem, kiedy dołączyła do forum i czy przyznanie jej nagrody było fair. Być może redakcja odpisze nam coś konkretnego nie tylko odnośnie oceniania, ale też swoich planów i poprawek w funkcjonowaniu forum, bo na dłuższą metę żadnej z nas nie będzie się chciało wiecznie wszystkiego szukać, a ułatwić tak jak było kiedyś to chyba nie problem....?

2019-06-07 13:07

Kasiaa95 spokojnie, nie ma co się denerwować :) Ogółem kobietki trzeba wrzucić na luz, forum jest po to, by wzajemnie się wspierać i pomagać w problemach macierzyństwa, czy po prostu pogadać o życiu, a nie analizować wszystko i wszystkich, czy się komuś nagroda należy, czy nie, czy dana Mama pisała dużo, czy mało, czy sensownie, czy byleby pisać. Od oceniania jest Redakcja LOVI i to jej pozostawmy sytuację do rozwiązania. Oczywiście mówmy, kiedy pojawi się jakiś problem, ale w taki sposób, żeby nikt nie czuł się atakowany ok? Miłego dnia wszystkim, bo piątek mamy! Piątek weekendu początek! :)

2019-06-07 12:04

Kasia jestem w 33tc i na korzystanie z kubka niekapka, czy smoczków 12-18mcy przyjdzie jeszcze czas. Cieszę się z wyróżnienia :) Poruszyłam temat, bo moim zdaniem aktualizacja forum mogła wpłynąć błędnie na wytypowanie najbardziej pomocnych użytkowników edycji majowej.

2019-06-07 11:44

Jak dla mnie to komuś jest tu szkoda że nie dostał nagrody głównej

2019-06-07 11:29

Ale ja jestem tu nowa jednak nie dostałam głównej nagrody więc chyba rozmowa tyczy się do mnie

2019-06-07 11:22

Kasia, tak. Poza tym teraz też nie działa tak fajnie jak poprzednio zakładka "Moich ulubionych wątków". Dla mnie było to bardzo pomocne, bo mając niewiele czasu przy maluszku mogłam szybko wejść w wątki, które były dla mnie aktualnie istotne, a nie musiałam ich jakoś bardzo szukać.

2019-06-07 11:19

Może rzeczywiście jest tak jak ktoś poniżej pisał, że są analizowane wypowiedzi pisane aż do dnia ukazania się listy nagrodzonych. Chociaż osobiście zawsze myślałam, że lista np. za maj obowiązuje za posty od 1.05. do 31.05. Nowe osoby mają takie same szanse na forum jak już 'starsi' użytkownicy. Wiadomo, że nowe forum to trzeba się jakoś odnaleźć. Ale doskonale pamiętam, jak sama będąc jeszcze w pierwszej ciąży, na L4 (a więc mając dużo czasu) trafiłam tu, dużo wówczas czytałam i pisałam (choć oczywiście doświadczenia nie miałam jeszcze zbyt wiele, raczej dzieliłam się wiedzą z różnych zajęć i warsztatów na których wówczas często uczestniczyłam, tym co czytałam itp) i już po pierwszym miesiącu zostałam nagrodzona. To też było bardzo motywujące. Później obserwowałam różnych nowych użytkowników forum, niektórzy też jako nowe osoby już w pierwszym miesiącu były nagradzane, więc myślę, że Redakcja nie patrzy na to jak długo ktoś z nas tu jest, a rzeczywiście na nasze wpisy i ich wartość. Wiadomo, wybranych może być tylko 20 osób.