Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja MAJOWA 2019

Data utworzenia : 2019-06-06 10:24 | Ostatni komentarz 2019-06-22 13:26

Redakcja LOVI

3318 Odsłony
109 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki MAJOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestaw akcesoriów z kolekcji Indian Summer otrzymują:

AgataS1990
Agnieszka -1989
Aisa94
emmkao
Magicznypazur
Mama_Gratki
pati1990
paulina.leszczynska
Pcheła
Zamarancza

WYRÓŻNIENIE – Kubek niekapek Junior Indian Summer otrzymują:

A.Bakowska
aneta7734
dziubus2016
JustaMama
Kasiaa95
m.kuki
mamameg
moniczka7896
wasz.ka
Weronika.Cz 

Wszystkim serdecznie gratulujemy!
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,
Redakcja LOVI

2019-06-07 22:09

Potwierdzam, że odnaleźć się na nowym forum to jest wyczyn. Najbardziej brakuje mi info na maila, że ktoś skomentował interesujący mnie wątek, to była super sprawa w starej wersji forum. Chyba, że Wam działa ta opcja? Może coś robię nie tak...

2019-06-07 20:38

Chciałabym wspomnieć, że w jednym z wątków zadałam 15 maja pytanie o łóżeczko dostawne, chciałam uzyskać opinie czy dziewczyny korzystały, jakie kupiły i na jak długo w rzeczywistości ono wystarcza. Kilka dni temu ponowiłam moje pytanie i do dzisiaj nie uzyskałam odpowiedzi, bo wątek znajduje się na drugiej stronie jednego z działów. Gdybym miała termin porodu na przyszły rok pewnie cierpliwie bym poczekała, ale zakupu muszę dokonać na dniach. Myślicie, że powinnam założyć nowy wątek? czy liczyć na szczęście, że ktoś wyszuka w lupce akurat temat łóżeczka i odpowie na moje pytania? czy ja nie uzyskując pomocy ani odpowiedzi na moje pytania chętnie będę uczestniczyła w forum? jedynym wyjściem dla mnie będzie powielanie wątków żeby moje pytania zostały zauważone, a chyba nie o to chodzi. Dlatego apeluję do Redakcji o szybką interwencję w tej sprawie, aby umożliwić użytkownikom wygodne korzystanie z naszego forum.

2019-06-07 20:27

Pcheła ja nie musiałam zapisywać tego ile postów i która mama się udzielała, polegam wyłącznie na mojej dobrej pamięci. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że już pod koniec kwietnia można było dodawać posty na forum i od tego momentu codziennie byłam na forum obecna. Jak zobaczyłam listę to od razu widziałam, że coś jest nie tak, nowe osoby rzucają się w oczy, bo niewiele ich na forum dołącza lub pojawiają się tylko na chwilę i znikają, natomiast co do jednaj użytkowniczki nie mam żadnych wątpliwości że się nie udziela od dłuższego już czasu. Sama widzisz, że dziewczyny potwierdzają i przychylają się do mojej wypowiedzi. Nie ma też potrzeby wyrywania z kontekstu moich wypowiedzi, przeczytaj cały post i ustosunkuj się do całości jeśli widzisz taką potrzebę, przykłady odnośnie komentowania starych postów podałam dwa, a Ty poruszyłaś tylko ten, który łatwiej skomentować, bądźmy uczciwi. Magicznypazur sama się przyznała do tego, że nastąpił błąd i znalazła się w rankingu, ja wskazałam redakcji drugi ot co. Forum wymaga poprawek i uważam, że trzeba o tym pisać, bo to nam utrudnia poruszanie się tutaj. Wszyscy wiemy, że nie chodzi o ilość, ale jeśli ktoś jest na forum na bieżąco może swobodnie wskazać osoby, które wypowiadają się merytorycznie a także takie, których wypowiedzi są jednozdaniowe. Niektóre z wytypowanych mam same były zaskoczone, że mimo tego, że nie udzielały się zbyt dużo na forum bo nie miały czasu zostały wytypowane, może to również należy zweryfikować ;)

Konto usunięte

2019-06-07 19:36

mamameg - napisałaś: "Ale jeżeli osoba, której nie ma na forum od miesięcy znajduje się w rankingu to moim zdaniem coś jest nie tak" - i tu się mylisz. nagroda jest za dany okres, a nie za to, że ktoś jest długo stażem. Dodatkowo napisałaś: "Nawet jeśli udziela się na starych wątkach z przed 2-3 lat to jak tutaj ocenić komentarz jako pomocny skoro o dany temat pytał ktoś powiedzmy 3 lata temu i wątek jest już zarchiwizowany?" tu nie ma czegoś takiego jak zarchiwizowane wątki. A komentarz może być pomocny. Jak? Jakaś inna mama będzie miała podobny problem/podobne pytanie i jak zobaczy ten wątek i odświeżoną odpowiedź to może się okazać, że znajdzie pomoc. Po prostu. bez sensu byłoby zakładać zawsze nowe wątki, aby były o tym samym problemie, ale z innego miesiąca.

Konto usunięte

2019-06-07 19:27

mamameg - przyznam, że nie śledziłam szczegółowo forum, nie zapisywałam kto i co napisał, zresztą uważam, że nie jest możliwe śledzenie forum - każdego wątku, każdej odpowiedzi, każdego uczestnika, aby oceniać. Redakcja wie co robi i ma na pewno specjalne programy do wybierania mam. Nie raz było już tak, że Nam się wydawało, że jakaś mama się nie udziela, a dostawała nagrodę. okazywało się, że mama się udzielała, ale w wątkach, do których my nie zaglądałyśmy. I było tez na odwrót, że wydawało Nam się, że mama się bardzo mocno udziela, a okazało się, że było to tylko w 2-3 tematach, a odpowiedzi nie były merytoryczne, a towarzyskie :) Pamiętajmy, że nie chodzi o ilość, a o jakość :)

2019-06-07 15:07

W każdym bądź razie to nie my jesteśmy od oceniania. Mamameg dobrze że zobaczyłaś błąd i o nim powiedziałaś

2019-06-07 14:18

mamameg spokojnie, ja nie czuję się urażona, pisałam ogółem w ustosunkowaniu się do innych dziewczyn na forum :) W sumie gdybym miała być, to wpierw przemilczałabym swój nick na liście, a tego nie zrobiłam. Tylko chodzi mi o to, żeby na forum panowała przyjazna atmosfera, żeby przyznawane nagrody nikogo nie poruszyły. Redakcja z pewnością przeczyta komentarze, tylko trzeba dać jej czas :)

2019-06-07 14:13

Mamamegg,ja też popieram Twoje wypowiedzi. Myślę,że gdy forum już się "unormuje" wszyscy będą zadowoleni :)