Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja MAJ 2018

Data utworzenia : 2018-06-05 09:17 | Ostatni komentarz 2018-06-24 08:00

Redakcja LOVI

3372 Odsłony
80 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki MAJOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – elektryczny laktator EXPERT - otrzymują: Agnieszka -1989 AgataS1990 EwaK90 Evelin Kasia.S Kasia86 magros Mama_Gratki Marta1984 Martq WYRÓŻNIENIE – wkładki laktacyjne - otrzymują: Aisa94 agn_kaw agnieszka.sz aneta7734 dziubus2016 Ewcia2 J.Swierczewska K.Filipek manndarynka Pcheła Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

Konto usunięte

2018-06-11 14:48

EwaK90 - ale kto jest niemiły? Jest raptem jeden post o tym, co piszesz. Nikt inny oprócz Ewcia88 o takim zachowaniu nie pisał. Myślę, że za bardzo się uniosłaś, bo w żaden sposób post nie był kierowany do Ciebie (przynajmniej moim zdaniem). Tu pewnie bardziej chodziło o konkurs z misiem, gdzie nagle tyle nowych osób się porejestrowało na forum, aby tylko wygrac zestaw.

2018-06-11 09:51

Brawo Aga :) Super postawa :) To ja jako osoba która poraz drugi laktator wygrała napiszę że czuję się urażona insynuacjami o zachłanności, czy wchodzeniu na forum dla nagród. Miałam się nie wypowiadać, ale zabolało mnie to. Ja wchodzę bo tu zawsze dowiem się dużo przydatnych rzeczy i mam odskocznię od problemów ze zdrowiem syna. Ostatnio na przykład dzięki Oliwce dowiedziałam się do jakich badań dążyć zeby zdiagnozować syna i jak sobie radzić z jego problemami. A to wiedza której szukałam ostatnie 9 miesięcy. A tu bach. Mama forumowa ma podobny problem. A laktator? Idzie do mojej dobrej koleżanki, która mi dała wszystkie ciuchy po swoim synu (nowe, markowe) bo teraz spodziewa się córki i lada dzień ma mieć cesarkę, a jak wiemy z laktacją po cesarce jest ciężko. Więc będzie mieć wsparcie. Ja dzięki niej nie muszę kupować ciuchów do 4 roku życia mojego syna, to chociaż tak się odwdzięczę. Także drogie dziewczyny które wchodzą tu na forum tylko dla super atmosfery i dobrych rad a mimo to otwarcie krytykują że ktoś coś wygrał - nie każdy kto wygrywa i nie zrzeka się nagrody jest zachłanny. Jak dobrze pamiętam to chyba Kasia swój poprzedni laktator chyba też komuś podarowała ze znajomych bo już miała w domu inny. Nie bądźmy dla siebie tacy niemili, jakby conajmniej te nagrody były przyznawane niesłusznie.

2018-06-11 06:30

Agnieszka-1989 gratuluję postawy. Świecisz przykładem dla innych mam :-)))

2018-06-10 23:19

Ja nawet nie wchodziłam tutaj w tym miesiącu - raz że na głowie pełno innych spraw a dwa nie byłam aktywna w maju prawie wcale więc nawet mnie nie korciło tu zajrzeć. Ale dziś zajrzałam z głupoty od tak i natrafiłam na ten fajny gest Agnieszki....aż mi się miło zrobiło na serduchu, że są jednak dziewczyny które szczerze rezygnują z nagród bo im się one nie przydadzą to jest naprawdę piękne - że nie są zachłanne ..... Ja szczerze powiedziawszy to mniej pisałam w miesiącach gdy do wygrania były laktatory by inne miały szansę bo mi one nie były potrzebne....niech trafiają tam gdzie są potrzebne - a osoby które dążą do ich wygrania by nie pojawiały się tylko dla nagród....to forum jest naprawdę fajne, szczere i takie pomocne, można znaleźć ukojenie na wszystkie bóle

2018-06-10 14:17

Ewcia tak jak pisała wcześniej marieee laktator można wygrać jeszcze na mjakmama trzeba odpowiedzieć zdaje się na 4 pytania zamknięte dot. karmienia piersią oraz opisać dlaczego warto karmić piersią, może spróbuj tam jeszcze szczęścia ;)

2018-06-10 00:06

Bardzo mily gest od Agnieszki dla Agnieszki.;-).ja również mialam problemy z laktacja w pierwszej ciazy z synkiem po cc i karmilam niestety tylko 4mc a jeszcze lakatator mialam taki zwykly "jak strzykawka" a później zwalalam wine na laktator. I teraz przy drugim synku juz w wrześniu nie chce sie poddac..i myslalam ze mize by uda mi sie wygrac laktator do dnia porodu..próbowałam juz na tym konkursie co bylo na czas, raz na forum w grudniu, teraz znow..i niestety sie nam nie udalo..no trudno..moze uda mi sie z karnieniem dlugi czas bez laktatora elektrycznego...oby... ;-)

2018-06-08 13:11

Dostałam e-maila dziś :)

2018-06-08 12:37

Hej agnieszka.sz napisałam na maila ;)