Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja MAJ 2018

Data utworzenia : 2018-06-05 09:17 | Ostatni komentarz 2018-06-24 08:00

Redakcja LOVI

3371 Odsłony
80 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki MAJOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – elektryczny laktator EXPERT - otrzymują: Agnieszka -1989 AgataS1990 EwaK90 Evelin Kasia.S Kasia86 magros Mama_Gratki Marta1984 Martq WYRÓŻNIENIE – wkładki laktacyjne - otrzymują: Aisa94 agn_kaw agnieszka.sz aneta7734 dziubus2016 Ewcia2 J.Swierczewska K.Filipek manndarynka Pcheła Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-06-15 16:55

Dziękuję za wkładki, właśnie doszły. Są mięciutkie i śliczne!! :)

2018-06-15 16:42

Widzę, że chyba dostalyscie paczki bo ja właśnie dostałam że SMS że paczka czeka w punkcie więc pewnie i mi doszla, ale emaila żadnego nie dostałam wczesniej.

2018-06-15 16:07

Ja ostatnią nagrodę oddałam na licytację z której dochód był przekazany dla bezdomnych zwierząt z OTOZ Animals z Lublińca :) Ja mogłam pomóc, a mamusie cieszyły się, że mogły kupić coś taniej i pomóc zwierzakom ;)

2018-06-15 15:58

Agnieszka tak możliwe że nie będziesz potrzebować wgl wkładek albo sporadycznie tylko ale różnie może być więc lepoej w razie co mieć paczuszke ale skoro już tyle bez wkładek to raczej nic nie powinno się zmienić przynajmniej do nawalu który może się pojawić przy okazji powiększania porcji mleka przez dziecko czyli około 3 miesiaca później około 6 i 9 ale też niekoniecznie będą potrzebne bo może się okazać że nawalu nie będzie albo będzie ale nie będą potrzebne wkładki. jakbym nie miała komu dać a właściwie może inaczej gdyby nie było kogoś kto potrzebowac będzie to też bym nie grała.

2018-06-15 15:00

Aisa jak masz komu sprezentowac to pewnie walcz może akurat się uda :) jakbym wiedziała, że mam komu podarować to też bym próbowała swoich sił, ale póki co nie mam u siebie kogoś takiego a nie będę niepotrzebnie miejsca komuś zabierać, gdyby wkładki były mi bardzo potrzebne to też bym próbowała, ale jestem 3 tygodnie po porodzie i póki co w ogóle ich nie używam, czy jest możliwe, że przez cały okres kp nie beda mi potrzebne? Agnieszka.sz daj znać jak laktator do Ciebie dotrze :) i czy z paczka wszystko ok bo juz często słyszałam, że kurierzy średnio obchodzą się z paczkami...

2018-06-15 14:23

Agnieszka a ja biorę udział w sumie dla kuzynki większe szanse że może uda się miała problemy z karmieniem piersia a że znów jest w ciąży to jakby się udało wygrać to na pewno trafi do niej w prezencie. już się czaila na mój pytała czy zamierzam kończyć z kp bo chętnie pożyczy

2018-06-15 12:57

Nagroda juz u mnie. Ślicznie dziękujemy. ;) Jestem bardzo ciekawa działania tego laktatora

2018-06-13 10:14

Dziewczyny, własnie ruszył konkurs i oficjalnie Redakcja może ogłosić, że jest to kolejna okazja do wygrania laktatora! Wszystko w Waszych rękach :-) Pełna informacja o zadaniu w zakładce Konkursy.