Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja MAJ 2018

Data utworzenia : 2018-06-05 09:17 | Ostatni komentarz 2018-06-24 08:00

Redakcja LOVI

3369 Odsłony
80 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki MAJOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – elektryczny laktator EXPERT - otrzymują: Agnieszka -1989 AgataS1990 EwaK90 Evelin Kasia.S Kasia86 magros Mama_Gratki Marta1984 Martq WYRÓŻNIENIE – wkładki laktacyjne - otrzymują: Aisa94 agn_kaw agnieszka.sz aneta7734 dziubus2016 Ewcia2 J.Swierczewska K.Filipek manndarynka Pcheła Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-06-07 17:34

Agnieszka super gest ! :) Agnieszka.sz trzymam kciuki by laktator służył dobrze w napędzaniu laktacji bo to expert wśród laktatorów ! :) ja również maila nie dostałam jeszcze.

2018-06-07 17:14

Brawo Agnieszka! Niesamowicie się zachowalas :) A wam napewno przyda się taki sprzęt podczas karmienia :) Evelin słyszałam, że bardzo dobry jest femaltiker. Trzymam za was kciuki! A emaila jeszcze nie dostałam

2018-06-07 17:11

Agnieszka.sz tak to rok urodzin. Ja juz mam ten laktator bo wygralam go na warsztatach dla przyszłych rodziców więc drugi mi niepotrzebny. Jesteś na początku przygody z laktacja, w jednym wątku gdzieś widziałam, że miałaś dylemat z laktacja wiec pomyślałam o tobie. Zapytałam się Redakcji czy jest taka możliwość i się zgodzili :) oby ci służył jak najlepiej. Mam nadzieję, że inne mamy nie będą miały mi za złe mojego wyboru ;)

Konto usunięte

2018-06-07 16:59

Jezusie złoty!!!!! Wchodzę na maila, a tam wiadomość z Lovi, że jedna z uczestniczek zrzeka sie nagrody i przekazuje ją dla mojej osoby!!! Agnieszka 1989!!! Nie wiem jak mam Ci podziękować! <3 no nie wierze po prostu w to co sie wydarzyło! Jeny no, jak mi jest miło, nie uwierzycie, ale az mam łzy w oczach jak to pisze! Tak mi sie marzył ten laktator, nigdy sie nie udawało, a tu taka złota kobieta na mojej drodze stanęła. W dodatku moja imienniczka i z tego samego rocznika (jesli to faktycznie rok urodzin w nicku). Agnieszka! Cudowna osoba z Ciebie. Nie wiedzialam, ze istnieja jeszcze ludzie, ktorzy potrafia byc tak dobrzy i zyczliwi. Agnieszka, ja nie moge tego tak zostawic, jak moge Ci sie odwdzieczyc?!

Konto usunięte

2018-06-07 16:37

Evelin, na mnie działa łuska kakaowa, ot taka naturalność

2018-06-07 14:42

Bardzo dziękuję za nagrodę. Dla mnie podwójne szczęście bo we wtorek zostałam mamą. Laktator przyda się więc napewno. Gratuluję pozostałym dziewczyną ja od kilku dni trochę mniej się udzielam bo synek bardzo absorbuję ale mam nadzieję że niebawem do was wrócę.

2018-06-07 14:37

Pchela właśnie wracam z apteki bo bylam kupic femaltiker

Konto usunięte

2018-06-07 14:30

Ja jako wyróżniona jeszcze nie dostałam. Evelin - na pewno bardzo Ci się przyda:) A próbowałaś pić herbatki?