Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja MAJ 2018

Data utworzenia : 2018-06-05 09:17 | Ostatni komentarz 2018-06-24 08:00

Redakcja LOVI

3373 Odsłony
80 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki MAJOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – elektryczny laktator EXPERT - otrzymują: Agnieszka -1989 AgataS1990 EwaK90 Evelin Kasia.S Kasia86 magros Mama_Gratki Marta1984 Martq WYRÓŻNIENIE – wkładki laktacyjne - otrzymują: Aisa94 agn_kaw agnieszka.sz aneta7734 dziubus2016 Ewcia2 J.Swierczewska K.Filipek manndarynka Pcheła Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-06-12 12:43

Ewcia88 ja też nie biorę udziału w konkursach gdzie jest laktator do wygrania - pomijam quiz ale tam walczyłam o wkładki - choć czasem też jest koszulka do wygrania o którą chętnie bym powalczyła, ale jakoś zawsze konkurs przegapiłam lub nie miałam możliwości wziąć udziału jeśli np był na IG, na forum udzielam się bo się po prostu w to wciągnęłam, ale w życiu nie spodziewałam się nagrody głównej, do tej pory jeśli już to udawało mi się być wyróżnioną, ale się zdziwiłam jak weszłam w tą sekcję... i fakt komu oddać na pewno decyzja nie łatwa, wybrałam Agnieszkę ponieważ ona w tej chwili walczy o swoją laktację, chciałam jej to troszkę ułatwić ;)

2018-06-12 11:39

Dziękuję redakcji i gratuluję pozostałym mamom. :* prawdę mówiąc w ogóle się nie spodziewałam. Byłam aktywna tylko w wątku o KP a tu taka niespodzianka. Męża siostra na pewno się ucieszy z prezentu bo po 6 latach starań jest w ciąży więc będzie to nasz prezent dla niej. :) W tym miesiącu trochę mnie mniej bo najpierw Syn miał urodziny a później moje dzieci się rozjechały i córa wstaje o 5 rano zaczynając dzień a syn chodzi spać o 21 nawet22 się zdarza w dzień też się mijają że spaniem. :( ale dzisiaj udało mi się ich zsynchronizować i śpią obydwoje więc lecę zobaczyć co na forum. :) Agnieszka piękny gest. Pamiętam jak ja dostałam wkładki laktacyjne od Kingi. Przyszły do mnie akurat jak wracałam ze szpitala więc przydały się idealnie. :)

2018-06-12 08:51

Ja mam aż łzy w oczach! Dziewczyny, jesteście cudowne!!! <3 <3 <3 Przepiękny gest Agnieszka, dla Agnieszki <3 Oby laktator służył :) Dobro wraca dziewczyny! :) Przeczytałam dzisiaj - super rozpoczęcie dnia i wiara w ludzi powraca <3 ;)

2018-06-11 23:06

Ewa bardzo mi miło że mogłam pomóc :-) polecam sie na przyszłość po to tu jesteśmy Agnieszka piękny gest super z twojej strony pamiętam jak sama otrzymałam w taki sam sposób wkładki laktacyjne od innej forumowej mamy na początku mojej przygody z karmieniem a w sumie jeszcze przed nia bo zaraz jakoś przed porodem :-) i za to was kocham Mamuśki moje :-)za dobre serducho rade i wsparcie bądźcie takie zawsze i nie zmieniajcie się

2018-06-11 20:01

Dokładnie :) Ja moje kubki treningowe rozdałam bo Janek gryzie ustnik zamiast pić i wszystkie smoczki bo mój syn nie smoczkowy totalnie niestety... tzn owszem possać lubi... tylko że pierś. Smoczki nie wchodzą w grę u niego. Także moja kolekcja smoczków poszła do smoczkoentuzjastki :) Zostawiłam sobie tylko kubki 360 bo myślę że jak będzie starszy to na spacery będą idealne bo się nie poleje.

2018-06-11 19:49

Ewa może z mojej strony były też słowa źle dobrane - powinnam innego użyć niż zachłanne bo to faktycznie może i mocno zabrzmiało. Ja jak są laktatory to wcale się nie udzielam bo mi on nie jest potrzebny, w mojej rodzinie też nikt nie potrzebuje a gdybym chciała go komuś przekazać to miałabym dylemat komu to raz a dwa bym miała wyrzuty sumienia przed innymi mamuskami że dałam tej a nie innej - jestem zbyt wrażliwa he he więc nie ryzykuje .. Sama wygrałam w kwietniu zestaw retro - juz drugi raz tutaj. Wtedy dałam bratankowi, a teraz podzieliłam pomiędzy naszych dwóch chrześniaków i o tym otwarcie pisałam. Bo to fajnie dzielić się w rodzinie lub na forum

2018-06-11 19:32

Przepraszam że się uniosłam. Po prostu za każdym razem jak jest coś wiekszego do wygrania to zdarzają się komentarze osób krytykujacych niektórych wybranych. Tak jak kiedyś akcja z KasiąS, że ktoś ją skrytykował że wygrała. A tu zabrzmiały niektóre komentarze jakby była znów powtórka z rozrywki, bo parę osób wygrało go ponownie. Wiadomo że nagrody przyciagają nowych uzytkowników, generalnie po to są, ale redakcja z głową wybiera tych którzy coś sensownego wnoszą na forum. A nowe osoby pojawiać się będą zawsze, bo promocja forum i samej marki jest ważna. Jak ktoś ma tu zostać to zostanie, a jak jest dla samych nagród to długo nie wytrzyma na tym forum bo ciężko za nami nadążyć ;)

2018-06-11 16:59

Dokładnie - Pchela ma rację. Ewa - sorki jeśli cię uraziłam. Ale wspomniałam by osoby nie wchodziły tu tylko gdy nagroda fajna a potem heja. Bo to forum to taka wielka nasza rodzina , kto jest tu długo to wie co mam na myśli. A przecież Ty jesteś tu cały czas więc dlaczego poczułaś się dotknięta ? Ja w maju nie śledziłam wątków więc nie brałam pod uwagę nicków które wygrały. Bardziej zapadł mi w głowie grudzień gdy wtedy nowe osoby przybywały w takim tempie ze szkoda słów i pisały byle co byle ino było...był nawet wątek założony że taki haos na forum - a Redakcja i tak wybrała po swojemu, bardzo się ucieszyłam że wygrały osoby stałe i te nowe które faktycznie wniosły sporo i zostały z nami...