Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja MAJ 2018

Data utworzenia : 2018-06-05 09:17 | Ostatni komentarz 2018-06-24 08:00

Redakcja LOVI

3374 Odsłony
80 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki MAJOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – elektryczny laktator EXPERT - otrzymują: Agnieszka -1989 AgataS1990 EwaK90 Evelin Kasia.S Kasia86 magros Mama_Gratki Marta1984 Martq WYRÓŻNIENIE – wkładki laktacyjne - otrzymują: Aisa94 agn_kaw agnieszka.sz aneta7734 dziubus2016 Ewcia2 J.Swierczewska K.Filipek manndarynka Pcheła Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-06-08 09:17

Wiadomość od Agnieszka -1989 była niesamowita i potwierdza kolejny raz, że na Forum spotykają się Wspaniałe Pomocne mamy. Cieszymy się razem z agnieszką.sz :-) Sprawdźcie skrzynkę - maile będą dziś ;-)

Konto usunięte

2018-06-08 07:44

Agnieszka, słuzyl na pewno mi bedzie. Jak powiedzialam Mezowi co sie wydarzyło to sam nie mogl uwierzyc, powiedzial, ze nie wiedzial, ze jeszcze istnieją tak fajne osoby. Agnieszka, to ja podam swojego maila blogowego, odezwij sie do mnie proszę :-) [email protected]

2018-06-07 22:35

Agnieszka.sz nie musisz się odwdzieczac w żaden sposób, tylko tyle, zeby ci sluzyl, miałam małą prośbę do Redakcji na która przystali i to mi wystarczy ;) za co droga Redakcjo Lovi jeszcze raz bardzo dziekuje :) maila moze i bym podała, ale trochę mnie zniechęca fakt, że wiadomości na forum mogą czytać nawet osoby niezarejestrowane a wolałabym, żeby tak ogólnodostępny nie był a tutaj chyba nie ma możliwości wysłania wiadomości do danej użytkowniczki...

Konto usunięte

2018-06-07 22:08

Agnieszki - ale super akcja! :) <3 Bomba! :)

2018-06-07 18:39

Agnieszka to prawda. Dzisiaj były juz łzy jak widziałam że za malo pokarmu podczas ściągania laktatorem ręcznym:( strasznie to frustrujace. Tak bardzo chciałabym dziecko spokojnie wykarmic piersią...

Konto usunięte

2018-06-07 18:36

Evelin, cudowny gest ze strony Agnieszki. Atmosfera tutaj faktycznie jest jedyna w swoim rodzaju! Ja za Ciebie tez trzymam kciuki, czytam Twoje watki i widze, ze tez nie masz kolorowo :(

2018-06-07 18:24

Agnieszka wielki ukłon w Twoją stronę! Ogromnie piękny gest! Taka życzliwość utwierdza mnie w przekonaniu że atmosfera tu na forum jest wyjątkowa:) Agnieszka.sz gratuluję:* razem bedziemy walczyć o laktację!

Konto usunięte

2018-06-07 18:10

Agnieszka, Dziewczyny ten laktator to bedzie dla mnie zbawienie. Nocami mecze sie z recznym, teraz bedzie prosciej, szybciej i na pewno efektowniej! Agnieszka, ponawiam zapytanie. Jak moge sie odwdzieczyc? Czy zechcesz podac mi do siebie maila?