Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPAD 2017

Data utworzenia : 2017-12-06 15:51 | Ostatni komentarz 2018-01-05 02:11

Redakcja LOVI

6164 Odsłony
175 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LISTOPADOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestawy z kolekcji FOLLOW THE RABBIT - otrzymują: agn_kaw Aisa94 aleksandraajk J.Swierczewska Kasia.S. Kinga666 magnolijam20 M.Jacek paulina.leszczynska rewers342 WYRÓŻNIENIE – kubek 360 - otrzymują: agniejeska aneta7734 ewa_bloom Ewa.T Ewcia88 Grimper_m23 Magdalena.Famula S.Tomczyk Ulka85 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-12-08 09:21

O tej lupce i możliwości zdjęć początkowo też nie wiedziałam. Z czasem troszkę od Was dużo rzeczy się nauczyłam :) z lupki teraz korzystam na laptopie, a zdjęcia tak jak pisze Rewers to kwestia obrócenia telefonu i wszystko się pokazuje :)

2017-12-08 09:18

Ale dyskusja się rozpętała, aż strach się włączać ;p Jestem na tym forum bez względu na nagrody. Trafiłam tu będąc jeszcze w ciąży. Wówczas zdecydowanie miałam więcej czasu i mogłam więcej udzielać się tu. Wówczas udawało mi się coś wygrać, albo nagrodę główną albo wyróżnienie, co owszem było bardzo miłe. A miesiąca w których też cały czas byłam i udzielałam się, a jednak nie zostałam nagrodzona w żaden sposób nie zniechęciły mnie to bycia tu. Teraz z Maluszkiem mam zauważalnie mniej czasu, wchodzę tu na forum jak tylko mogę. Na pewno w kilku wątkach które wcześniej śledziłam i udzielałam się obecnie już trochę zgubiłam się. Ale są wątki które nadal śledzę, choć nie zawsze z nimi nadążam, staram się to nadrobić w wolnym czasie. Nawet jeśli mało ostatnio piszę to ciągle jestem jak tylko mam chwilkę, czytam, szukam czasami rady, a czasami sama coś napiszę i udzielę porady jeśli będę w stanie. Wiem, że przez moją ostatnią aktywność nie mogę liczyć na to że zostanę nagrodzona, nie spodziewam się tego, ale nie zniechęca mnie to do forum. Redakcja Lovi ma wielkie zadanie ciągle śledzić to forum i wyłaniać najbardziej cenne rady i nagradzać użytkowniczki. Także wielki szacunek Droga Redakcjo. zabusia, tak tak. Z tego co wiem byłyśmy na podobnym etapie, także mamy już swoje Maluszki (i zauważalnie mniej czasu....)

2017-12-08 09:00

Ewcia zeby na telefonie zobaczyc zdjęcia to trzeba go obrócić tzw obrót ekranu. Gdzies dziewczyny o tym pisały bo ja tez kiedys na tel nie widzialam dopiero w jakimś wątku wyczailam ;)

2017-12-08 08:41

No i dlaczego wygrywa wciąż jedną i tą samą osobą która średnio spisuje się na tle wielu innych mam? Jeśli nie marnie bo przecież tylko od nich przepisuje. A nie wygrywają cały czas inne mamy które jednak faktycznie pomagają jako pierwsze?

2017-12-08 08:00

Nie chodzi mi o wygrana a o sprawiedliwość. Gdybym jakimś cudem wygrała to oddałbym ta nagrodę mamie która na nią zasługuje. Dziwię się że jedna z dziewczyn tego nie robi. Bo skoro i tak nic nie wnosi tylko przepisuje a redakcja tego nie widzi to sama z siebie powinna oddać nagrodę jednej z mam której ja zabiera. Dziwne że inne aktywne mamy nie wygrywając co miesiąc choć powinny. Są równi i równiejsi jak widac

2017-12-07 22:54

Gratuluję Wam mamusie za wygraną i wyróżnienie.Napewno to super uczucie wygrać tak cenne produkty:-) Moze mi się kiedyś też po szczesci cos wygrac ;-) LOVI Dziekujemy i czekamy z niecierpliwością ;-)

2017-12-07 21:47

Pamiętajcie dziewczyny ze my też możemy coś od siebie dac i uczyć nowe osoby zasad. Jak wątek powielany to tłumaczy się co i jak z lupka i wrzuca się kilka linków i już ;))

2017-12-07 21:44

Dokładnie na telefonie to kiepsko działa ta lupka bo czasem nic nie znajduje mimo że np wiem że był taki wątek. Też początkowo nie wiedziałam że jest lupka. Nieraz potrzebna szybka pomoc i nie każda mama zaglebi się w zasady forum zanim doda wątek. Może redakcja coś wykombinuje:-)