Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPAD 2017

Data utworzenia : 2017-12-06 15:51 | Ostatni komentarz 2018-01-05 02:11

Redakcja LOVI

6169 Odsłony
175 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LISTOPADOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestawy z kolekcji FOLLOW THE RABBIT - otrzymują: agn_kaw Aisa94 aleksandraajk J.Swierczewska Kasia.S. Kinga666 magnolijam20 M.Jacek paulina.leszczynska rewers342 WYRÓŻNIENIE – kubek 360 - otrzymują: agniejeska aneta7734 ewa_bloom Ewa.T Ewcia88 Grimper_m23 Magdalena.Famula S.Tomczyk Ulka85 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-12-10 23:53

Ja też tak pomyślałam, że chodzi o kasie. Tylko kasia jest tu chyba z nas najdłużej. A z tego co wiem jest teraz na bieżąco z wiadomościami. Ma dużą wiedzę na dany temat. Ja jak muszę gdzieś wyjść to córkę zostawiam z moją mamą. Ale przed tem ustalam z nią kiedy jej pasuje zająć się wnuczką. Z resztą moja mama sama się pyta kiedy ma się córką zająć. Nawet ostatnio wyszła z propozycją, żebym na sylwestra zostawiła córkę u niej i poszła z mężem na sylwestra się trochę pobawić. Moja mama lubi zajmować się moją córką. Traktuję ją jak własną córkę. Nie musze się obawiać, że córce się coś stanie. Jestem pewna, że mama się córką dobrze zajmuje. W końcu mnie wychowała. Wiem, że jest bezpieczna z moją mamą.

2017-12-10 20:04

agn_kaw ale masz fajnie ze ktos Ci czasem zabierze synka i masz czas na chwile spokoju. Ja mam.synka 4letniego i jeszcze nigdy nie byl beze mnie jedynie jak jade z soba do lekarza albo moze ok. 3razy jal.maz zostal z.ok. 2godz z synkiem zebym sobie cos kupila bo on nie lubi chodzic ze mnana zakupy;-) a ja w sumie tez lubie sama ale i tak.wyglada to tak w pośpiechu zebym nie nyla dlugo. No ale fajnie maja Ci którzy maja pomoc od dziadków a ja sama z dzieckiem w bloku 24h na dobe a maz z nami jest co 10dni na 3dni ralze czasem bywa ciezko i Jeszczem mieszkam na 3piętrze bez windy...i czasem.mialam synka w foteliku smieci u jakoes reklamówki i chpdzilam taka a ja taka drobniutka;-)

2017-12-10 15:00

Dziewczyny chyba napisały już wszystko. Ja już się nie będę rozpisywać ale myślę, że Mariola chciała dobrze, jednak niepotrzebnie to wszystko było. Ale magnolijam20 ma racje. Trzeba było to rozwiązać poza forum żeby nie robić burzy. Ja w sumie jak przeczytałam że chodzi o osobę która zawsze wygrywa wiedziałam że chodzi o Kasie bo jest chyba jedyną osobą która wygrywa co miesiąc i pewnie to Mariole zdziwiło, oburzyło. Nie wiem jak to nazwać nawet. Z jednej strony fajnie że mówi co myśli ale z drugiej Lovi chyba wie co robi i wie kogo ma nagrodzić. Najlepiej po prostu już skończyć tą dyskusje...

2017-12-10 10:38

Wiadomo że zadna z nas nie siedzi non stop. Ja ostatnie dwa miesiace jestem wiecej z prostego powodu, ze mam do dyspozycji babcię ktora do nas regularnie wpada, zabierze malego ma spacer a ja gdy juz ogarne mieszkanie, pranie, zmywanie i cala reszte po prostu siadam na chwile w formie relaksu a wieczorem jak mlody zasnie wracam bo jestem ciekawa jak watki dalej sie rozwinely..wiec tez ciekawość jest dużym bodźcem, mam juz tyle watkow w ulubionych że czasami az zal mi wchodzić w nowe, bo juz na maxa sie wciagam a do starych chce wrocic i sprawdzić co u założycielki watku albo reszty dziewczyn z problemem, ktore do watku dolaczyly ze niekiedy zamiast iśc spac tak sie wyciągam ze dalej czytam :p hahaha Myślę że w razie czego wiadomosc do redakcji to doskonaly pomysl zwlaszcza ze redakcja zawsze odczytuje i sprawnie odpisuje na wszystko ;) Ale poza samym rozkręconym nader problemem moim zdaniem patrzcie ile wniosly nasze wpisy odnosnie lupki, wątków, docenienia i milych slow od nowych użytkowniczek :))) Nie wszystko na marne ;)

2017-12-10 09:40

Agata i to jest doskonale podsumowanie tej dyskusji... Ja jeszcze tylko jedną rzecz od siebie dodam, miałam już o tym napisać wcześniej ale jakoś mi z głowy wychodzi... Mam taką propozycję. Jeżeli kiedykolwiek ktoras z Was będzie się czuła niesprawiedliwie potraktowana, czy uzna ze ktoś nie słusznie dostał nagrodę, albo będzie się czuła urazona w taki czy inny sposób... Nie roztrzasajmy tego tak publicznie na forum. Można przecież takie coś napisać w wiadomości prywatnej napisać do redakcji, jak będzie trzeba to i redakcja przekaże uwagi tej konkretnej osobie... A nie tak, ze ktoś pisze publicznie i niby nie wiadomo o kogo chodzi a jednak wiadomo. To nie jest fajne...

2017-12-10 09:17

Dziewczyny jestem od niedawna i dopiero dogrzebuję się do niektórych wątków, a Wy jesteście zawsze i wszędzie służycie pomocą. Dajecie radę, nikt Was nie zastąpi z tym doświadczeniem, które macie dzięki swoim pociechą. Dzięki Wam forum ma sens i nowe mamy zostają przy LOVI. I mam nadzieję, że jakieś komentarze czy inne aspekty Was nie zniechęcą. Wszystko tutaj działa jak dobra machina i takiego forum szukałam. Jest nowy wątek, mija chwilka i już mama czy przyszła mama ma sensowną pomoc. To się liczy.

2017-12-10 04:19

Mi zwłaszcza teraz osastatnio ciężko śledzić całe forum i widzieć co się dzieje i kto co pisze ale w wielu wpisach mi samej Kasia pomogłas. Myślę że redakcja mimo wszystko widzi więcej niż my. A wybór ma na prawdę trudny bo mam jest dużo. No i tak jak tu już wszyscy piszą wpisy są podobne no bo co innego pisać niż prawdę. No i w tych wspomnianych tematach dieta, ząbki, laktacja myślę że można znaleźć duuuuzo innych przykładów że zdania się powtarzają a tu akurat ktoś to zauważył. A forum to nie konkurs właśnie i nie nagrody tu są najważniejsze. Fajnie że jest dużo mam i razem sobie pomagamy. Myślę podobnie jak zabusia że i bez nagród byśmy tu były bo to trochę odskocznia od codziennej rutyny.

2017-12-10 00:45

Kasia.S. Ja też w pewnym momencie zaczęłam mieć wrażenie że może chodzić o Ciebie dla tego zaczęłam tłumaczyć że nie każdy ma czas i wchodzi na forum np raz dzienni, jak w nowych postach już są odpowiedzi, a ma podobne zdanie jak przedmowcy to pisze to samo. I myślę że każda z nas nie raz powtarzała się po wcześniejszych komentarzach. Ja osobiście jak kilka osób mi napiszę to samo to przynajmniej wiem że mają rację... nie przejmuj się tym, jedna osoba ma problem a cała reszta forum szanuje Ciebie i twoje zdanie, nie ma co się tym gryźć... :-)