Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPAD 2017

Data utworzenia : 2017-12-06 15:51 | Ostatni komentarz 2018-01-05 02:11

Redakcja LOVI

6166 Odsłony
175 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LISTOPADOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestawy z kolekcji FOLLOW THE RABBIT - otrzymują: agn_kaw Aisa94 aleksandraajk J.Swierczewska Kasia.S. Kinga666 magnolijam20 M.Jacek paulina.leszczynska rewers342 WYRÓŻNIENIE – kubek 360 - otrzymują: agniejeska aneta7734 ewa_bloom Ewa.T Ewcia88 Grimper_m23 Magdalena.Famula S.Tomczyk Ulka85 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-12-07 21:05

Ja zawsze oprócz pierwszego wątku na samym początku, który dodałam szukam najpierw w w lupce wpisując hasłowo, ale nie raz wprowadziła mnie w błąd. No chyba że to ja źle szukam, że trzeba całym zdaniem wpisywać?

2017-12-07 20:50

magnolijam u mnie na tel.tez wlasnie lupka czasem szwankuje i do ostatniego konkursu ostatnio nie wdzialam zadnych zdjec dop na komputerze.

2017-12-07 19:57

Ja wiedziałam, ale na tel to trochę szwankuje mi...

2017-12-07 19:44

Nowe osoby możliwe że nie wiedzą ze jest lupka sama nie wiedziałąm z początku

2017-12-07 18:47

No juz tak jest w tych watkach, ale lov czyta praktycznie kazdy komentarz bo nawet jak cos napisze to lovi zawsze odpisze, takze oni tez maka ciezko prace, ja troszke spodziewalam sow wygranej...bo staralam sie pomoc , ale juz wygralam ostatnio wiec rozumiem ze tez trzeba dac szanse innym mamusiom...lovi latwo nie maja zeby wybrac najbardziej wartowsciowe rady, ja przez ten forum duzo sie dowiedzialam naprawde...z czego bardzo sie cieszę i czasem cos udalo sie przetestowac czasem nie ....ale tez czasem dajmy szanse innym. Moze Ci co nie wygraly w tym misiacu wygraja w drugim...ja znam lovi oo 2014roku juz 3lata ale czasem siedze czasem.nie...i pare razy mialam przerwy ale czasem nawet wchodzilam.zeby tylko sobie poczytać ;-) trzymajmy sie mamusie razem;-)

2017-12-07 18:28

Albo żeby podczas wpisywania tematu wyświetlały się podobne już wątki. Jeśli się wyświetla pytanie jakie chcieliśmy zadać to klikamy w nie nie pytając kolejny raz o to samo :-)

2017-12-07 18:14

Albo opcja zgłaszania powielania wątków. Bo faktycznie jak sie wpisze np o ząbkowanie to wyskakuje tego masa. A czasem na tel nie wiem czemu ale nie łapie mi lupki. Albo złapie ale nie moge nic wpisać, może niektóre dziewczyny tez maja taki problem.

2017-12-07 17:57

A może redakcja ma jakiś pomysł żeby nie powtarzaly się ciągle podobne wątki? Nie koniecznie zatwierdzenie przez redakcję przed dodaniem. Może np jak się kliknie żeby tworzyć nowy watek żeby wyskakiwalo info żeby użyć lupki i dopiero po zatwierdzeniu tego komunikatu żeby można było dodać wpis.